Επίσημη αντιπροσωπεία της AHEPA δέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί η ομογενειακή οργάνωση στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε στους συνομιλητές του την εκτίμησή του για τις δράσεις και πρωτοβουλίες της οργάνωσης για την στήριξη και προώθηση των ελληνικών θέσεων στις ΗΠΑ, και για το φιλανθρωπικό της έργο.

Επίσης ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε την AHEPA για τη συνεισφορά της στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, που βρίσκονται σήμερα σε άριστο επίπεδο, καθώς και για τις προσπάθειες προβολής της νέας εικόνας της Ελλάδας στις ΗΠΑ.

Αυριανό πρόγραμμα πρωθυπουργού

Αύριο Τρίτη, 5 Απριλίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 16:00 με την υφυπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Βικτόρια Νούλαντ, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 17:00 ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ, Γιάιρ Λαπίντ.

Στις 17:30 ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Φίλιπ Λέιν, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.