Σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του στην εκδήλωση του Συμεών Κεδίκογλου.

Ο κ. Μητσοτάκης ισχυρίστηκε ότι οι πρακτικές του παραπέμπουν σε εκείνες του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπογράμμισε ότι «ο κ. Παπανδρέου είναι αμετανόητος. Έχτισε ένα λαϊκίστικο αφήγημα για να κερδίσει τις εκλογές του ‘09 και έσκασε στα χέρια του… Είναι πολύ θλιβερό όταν δεν μπορεί να αναγνωρίσει κάποιος τα λάθη του, και ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί».

Αναφερόμενος στην ομιλία Τσίπρα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης έθεσε τους πολίτες προ του διλήμματος, για ομαλή έξοδο στις αγορές ή την εμπιστοσύνη σε ένα κόμμα χωρίς κανένα εναλλακτικό σχέδιο.

«Η ομοιότητα Παπανδρέου – ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μεγάλη, δεν αξίζουμε ως χώρα να βιώσουμε ξανά το 2010, να ζήσουμε τη μέρα της μαρμότας…» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε «βάλτε τα ηχητικά του κ. Παπανδρέου με αυτά που έλεγε προεκλογικά και αυτά που έκανε αφότου εκλέχτηκε… Να σας θυμίσω ότι ήταν στα κάγκελα στον Πειραιά για να αντισταθεί στην διαφαινόμενη επένδυση της COSCΟ» τόνισε.