Στην Αθήνα φθάνουν σήμερα οι εκπρόσωποι της τρόϊκας. Στις 10 π.μ θα συναντηθούν με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου.

Στις 12 το μεσημέρι θα δηµοσιοποιηθεί  η οριστική εκτίµηση για το μέγεθος του ελλείµµατος και του δηµοσίου χρέους του 2009 από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία

Από σήμερα έως και τις 17 Νοεμβρίου ο τριήμερος εορτασμός για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Στις 11 π.μ. (ώρα Ελλάδας) στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι την έναρξη της συνεδρίασης του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς θα κηρύξει ο πρωθυπουργός και πρόεδρός της, Γιώργος Παπανδρέου. Τρία θα είναι βασικά θέματα που πρόκειται να συζητηθούν: η παγκόσμια οικονομία, οι κλιματικές αλλαγές και η προσεχής 16η Περιβαλλοντική Διάσκεψη στο Μεξικό (COP16), καθώς και η επίλυση συγκρούσεων.

Στις 5 μ.μ. στο Πολυτεχνείο συγκέντρωση του Δικτύου Ριζοσπαστικής Αριστεράς και στη συνέχεια πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.

Στις 6 μ.μ. στην Πλατεία Συντάγματος ομιλία της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα, στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το κόμμα σήμερα, ημέρα άφιξης της τρόϊκας στην Ελλάδα.

Στις 7 μ.μ. στο άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη συλλαλητήριο διοργανώνει ο το ΚΚΕ με αφορμή τη σημερινή άφιξη της τρόϊκας στη χώρα μας.