Η Νέα Δημοκρατία με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα κερδίζει επτά περιφέρειες και το ΠΑΣΟΚ έξι. Το οξύμωρο είναι ότι ο εκλογικός χάρτης «χωρίζει» την Ελλάδα σε Βορρά και Νότο καθώς η Νέα Δημοκρατία προηγείται στις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας, Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Ιονίων Νήσων.

Αντίθετα το ΠΑΣΟΚ επικρατεί στην Αττική, στη Δυτική Ελλάδα, στην Κρήτη, στο Νότιο Αιγαίο, στην Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα.

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προηγείται ο Γ.Παυλίδης με 41,6% υποστηριζόμενος από τη ΝΔ και ακολουθεί ο Α. Γιαννακίδης με 41,3% υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ.

Στην Περιφέρεια Αττικής προηγείται ο Γ. Σγουρός υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 24% και ακολουθεί ο Β. Κικίλιας με 20,4% υποστηριζόμενος από τη ΝΔ.

Στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου προηγείται ο Π.Βογιατζής υποστηριζόμενος από τη ΝΔ με 38,3% και ακολουθεί ο Α. Γιακαλής υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 36,6%.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προηγείται ο Α. Κατσιφάρας με 43,6% υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ και ακολουθεί ο Γ.Παπαναστασίου με 26,5% υποστηριζόμενος από τη ΝΔ.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προηγείται ο Γ. Δάκης υποστηριζόμενος από τη ΝΔ με ποσοστό 45,6% και ακολουθεί ο Παπαϊορδανίδης Ι. υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 39,1%.

Στην Περιφέρεια Ηπείρου προηγείται ο Καχριμάνης Α. υποστηριζόμενος από τη ΝΔ με 45,1% και ακολουθεί ο Αργύρης Ευ. υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 38,2%.

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας προηγείται ο Κ. Αγοραστός υποστηριζόμενος από τη ΝΔ με 38,6% και ακολουθεί ο Α. Παπατόλιας υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 34,1%.

Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων προηγείται ο Σπυρ. Σπύρου υποστηριζόμενος από τη ΝΔ με 29,1% και ακολουθεί ο Η. Μπεριάτος υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 26,6%.

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προηγείται ο Π. Ψωμιάδης υποστηριζόμενος από τη ΝΔ με 43,5% και ακολουθεί ο Μ. Μπόλαρης υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 31%.

Στην Περιφέρεια Κρήτης προηγείται ο Στ. Αρναουτάκης υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 49,3% και ακολουθεί ο Γιαννουλάκης Δ. με 18,7%.

Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προηγείται ο Ι. Μαχαιρίδης υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 50,3% και ακολουθεί ο Χ. Κόκκινος υποστηριζόμενος από τη ΝΔ με 31,7%.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου προηγείται ο Π. Τατούλης υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 42,3% και ακολουθεί ο Δ. Δράκος υποστηριζόμενος από τη ΝΔ με 40,5%.

Τέλος, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προηγείται ο Περγαντάς Κ. υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 39,6% και ακολουθεί ο Χειμάρας Α. υποστηριζόμενος από τη ΝΔ με 35,6%.