Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, επανέλαβε σήμερα πως συμφωνεί στο δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ, αλλά διαφωνεί στις διακοπές ρεύματος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM για τις εξελίξεις στη ΔΕΗ.

«Η συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ, χωρίς κανένα δισταγμό, χαρίζει δημόσια περιουσία, παραχωρεί τις πηγές ενέργειας της χώρας. Πιστεύοντας στις αρχές της άμεσης Δημοκρατίας συμφωνούμε με τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη ΔΕΗ», είπε ο κ. Κουίκ.

Ανέφερε, επίσης, πως οι ΑΝ.ΕΛ. είναι στο πλευρό των εργαζομένων, «αλλά δεν θα συμφωνήσουμε σε ακραίες ενέργειες, και μάλιστα σε τουριστική περίοδο και σε περιόδους καύσωνα, που επιπλέον, θα ακυρώσουν τον αγώνα τους» και τόνισε:

«Δεν θέλω σε καμία περίπτωση το όνομά μου να ταυτίζεται με το όνομα του “πράσινου” Φωτόπουλου με το βεβαρημένο συνδικαλιστικό παρελθόν του. Ας γίνει αντιληπτό, ότι αυτά που έλεγα ως δημοσιογράφος για τους διακόπτες της ΔΕΗ και τον “πράσινο” αρχισυνδικαλιστή, δεν μπορώ να τα αναιρέσω τώρα, επειδή είμαι βουλευτής».