«Οι ακραίες απεργιακές κινητοποιήσεις στη ΔΕΗ μπορεί να βλάψουν τον τουρισμό»

Κεφαλογιάννη: Ο τουρισμός τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει τα μέγιστα στην προσπάθεια ανάκαμψης


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
19:39
04/07/2014
«Οι ακραίες απεργιακές κινητοποιήσεις στη ΔΕΗ μπορεί να βλάψουν τον τουρισμό»
6
loading

Η υπουργός Τουρισμού, Ολγα Κεφαλογιάννη, σε ανακοίνωση της τονίζει πως «ο τουρισμός τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει τα μέγιστα στην προσπάθεια ανάκαμψης της χώρας. Οι ακραίες απεργιακές κινητοποιήσεις στη ΔΕΗ, μπορεί να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην καθημερινότητα των πολιτών αλλά και στην ομαλή λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων.Μπορεί να βλάψουν τον τουρισμό και τη φήμη της χώρας στο εξωτερικό».

«Κανείς δεν θέλει να επαναληφθούν δυσάρεστες εικόνες του παρελθόντος που δυσφημίζουν την Ελλάδα» επισημαίνει και προσθέτει:

«Οι περιστάσεις απαιτούν υψηλό αίσθημα ευθύνης, ώστε να διαφυλάξουμε το τουριστικό μας προϊόν, να προστατευτούν οι χιλιάδες οικογένειες που εργάζονται στον τουριστικό κλάδο, να μην πληγωθεί η ελληνική οικονομία».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι ξενοδόχοι σε πρόσφατη εκδήλωση, δια στόματος του πρόεδρου της ΠΟΞ Γιάννη Ρέτσου, είχαν επισημάνει ότι απεργία της ΔΕΗ στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου θα ήταν καταστροφή για τον τουρισμό.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar ΟΙΩΝΟΣ

  τι αλλο θα ακουσουμε ρεεεεεεε
  τα ουφο της νδ μας διασκεδαζουν απεριοριστα

 2. avatar Voidi

  Μην τους πιστεύεις καλή μου. Δεν τολμούν να σου χαλάσουν τις διακοπές σου. Μέσα στο κόλπο είναι και οι δήθεν συνδικαλιστές.

 3. avatar liza

  η αλήθεια είναι ότι το να κόβουν το ρεύμα και να εκβιάζουν καταστάσεις , κατάφερναν να παίρνουν μεγάλους μισθούς και προνόμια και δυστυχώς όχι οι εναερίτες που το αξίζουν και φυσικά θα έπρεπε να ενεργοποιηθεί κάποια στιγμή ο νόμος που υπάρχει για την ασφάλεια των πολιτών , όμως JB θα σου θυμίσω ότι η ΔΕΚΟ δεν είναι ακριβώς δημόσιο
  στο να μείνουν άνεργοι οι υπάλληλοι είμαι αντίθετη δεν το συζητώ , στο να μπεί μια τάξη σε υψηλούς μισθούς και προνόμια αυτό είναι άλλο και το εγκρίνω, Στο να πουληθεί η ΔΕΗ ΟΧΙ δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο

 4. avatar JB

  Ζούμε για την ώρα που ο κ. Φωτό............. θα αναλάβει τα ηνία της ΔΕΗ. Κι ακόμη καλύτερα το υπουργείο Ενέργειας.
  Απ΄ ό,τι αντιλαμβανόμαστε, ο αγώνας που δίνει ο Αλέξης είναι πολυμέτωπος, απέναντι σε πραγματικά θηρία. Σηκώνει το λάβαρο της επανάστασης και μας υπόσχεται, εμμέσως πλην σαφώς, ότι την ημέρα της αναλήψεώς του στα ουράνια του Μαξίμου ο λαός θα τρώει με χρυσά κουτάλια. Θα τρώει, θα πίνει και θα μορφώνεται τζάμπα.
  Στις επόμενες εκλογές περιμένουμε να δούμε τον Νίκ Φωτό............ πρώτο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας να επιβραβεύουν το ήθος και τις πολιτικές θέσεις του ανδρός. Κι όταν ο άνδρας αυτός γίνει υπουργός, τότε να απαιτήσετε όλοι από τον Αλέξη δωρεάν ρεύμα. Και δωρεάν γεύμα. Ειδικά αυτό το τελευταίο να μην το ξεχάσετε. Πως το είπε εκείνο το ωραίο η Μαρία Αντουανέτα; "Γιατί δεν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, για να φάνε επιτέλους παντεσπάνι";

 5. avatar JB

  Μήπως, λοιπόν, μαζί με το δημοψήφισμα που προτείνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τη «μικρή ΔΕΗ», κάνουμε παραλλήλως άλλο ένα για την κατάργηση ή μη της μονιμότητας στο δημόσιο;
  Λέω μήπως;

 6. avatar Pericles Vavlides

  Δεν σας φθάνη που μας γδερνετε αλλά θέλετε κε να μας καταστρψετε !!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει