«Εκτός από τις συλλήψεις και τις φυλακίσεις, φαίνεται πως και οι “συμφωνίες κάτω από το τραπέζι” προκαλούν πανικό…», αναφέρει ο Νικήτας Κακλαμάνης σε σημερινή του ανακοίνωση, «καρφώνοντας» για ακόμη μια φορά τον Ηλία Κασιδιάρη.

Το ερώτημα του παραμένει. «Τι έγιναν οι κασέτες κ. Κασιδιάρη;», τονίζει αναφερόμενος σε παλιότερες δηλώσεις του υποψηφίου δημάρχου της Αθήνας, ο οποίος είχε πει ότι η Χρυσή Αυγή κατείχε κασέτες που μπορούν να βάλουν… φωτιά σε πρωτοκλασάτα στελέχη της πολιτικής σκηνής του τόπου. Βέβαια, από τότε δεν εμφανίστηκαν.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης κάνοντας λόγο για παιχνίδια κάτω από το τραπέζι συνεχίζει υποστηρίζοντας ότι «μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευθεί η ανακοίνωση του κ. Ηλία Κασιδιάρη εναντίον μου, επειδή του ζήτησα το αυτονόητο. Να παρουσιάσει τις κασέτες, που ισχυριζόταν ότι έχει μετά από την υπόθεση-Μπαλτάκου και στις οποίες γινόταν λόγος για συνομιλίες υπουργών αλλά και δικαστικών, που θα προκαλούσαν μέχρι και το γκρέμισμα του πολιτικού συστήματος» και προσθέτει: «Ο κ. Κασιδιάρης αντί να απαντήσει «για την ταμπακιέρα» με χαρακτηρίζει «στυλοβάτη» του μνημονίου, αποσιωπώντας προφανώς, ότι εγώ ΔΕΝ έχω ψηφίσει κανένα μνημόνιο».

Τέλος καταλήγει: «Προφανώς, επίσης, «αγνοεί» ότι «θάβοντας» – για προσωπικούς λόγους ενδεχομένως- τις κασέτες-«βόμβες», που ισχυρίστηκε ότι έχει, αναδεικνύεται στον πιο ισχυρό «στυλοβάτη» του πολιτικού συστήματος, κατά συνέπεια και των μνημονίων. Αυτό έχει, λοιπόν, σημασία και όχι «ηρωικές» προεκλογικές «κορώνες». Ο λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια πριν από τις κάλπες: «Που είναι οι κασέτες, κ. Κασιδιάρη»;».