«Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει πίσω την εθνική της ανεξαρτησία»

Επίσκεψη στο Λασίθι πραγματοποίησε ο Καμμένος


ΠΟΛΙΤΙΚΗΕΚΛΟΓΕΣ 2014
23:38
30/04/2014
«Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει πίσω την εθνική της ανεξαρτησία»
1
loading

«Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει πίσω την εθνική της ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια, πρέπει να αποκτήσει πίσω το δικαίωμα να ζει ελεύθερη», τόνισε σήμερα από τη Σητεία Λασιθίου όπου πραγματοποίησε επίσκεψη, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στην Κρήτη ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Όπως ανέφερε ο κ. Καμμένος, «η κυβέρνηση, ακόμα μια φορά, φέρνει ένα νέο μεσοπρόθεσμο, ένα νέο μνημόνιο. Ο κ. Σαμαράς διέψευσε ακόμα μια φορά τον εαυτό του. Ο κ. Βενιζέλος αυτοδιαψεύστηκε από τις πρωινές του δηλώσεις».
Προχωρούν, πρόσθεσε, σε περαιτέρω περικοπές των συντάξεων, όπως, άλλωστε, οι ΑΝΕΛ δηλώσαμε εδώ και τέσσερις μήνες στη Βουλή. Κόβονται οι επικουρικές συντάξεις. Ακόμα και εφημερίδες που υποστηρίζουν την κυβέρνηση κάνουν πλέον ξεκάθαρο ότι πάμε σε νέα μέτρα, σε νέα μνημόνια, σε νέα εξαθλίωση του ελληνικού λαού, είπε.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι στις 18 και τις 25 Μαΐου ο ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει: Και κάλεσε το λαό «να ρίξει την κυβέρνηση της τρόικας, την κυβέρνηση των τραπεζιτών, την κυβέρνηση της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, την κυβέρνηση που παραδίδει την εθνική αξιοπρέπεια, αλλά και την εθνική κυριαρχία».

Και ακόμη κάλεσε τους Έλληνες «να αντιληφθούν ότι πλέον ο συγκυβερνητικός συνεταιρισμός λειτουργεί ως υπάλληλος συμφερόντων της τρόικας και της Γερμανίας», επαναλαμβάνοντας ότι η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει πίσω το δικαίωμα να ζει ελεύθερη

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Thanatos

    ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ.......
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ .....ΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΝΟΗΜΑ.....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει