Υφυπουργούς και πολυάριθμους βουλευτές δεν πρόκειται να έχει η κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου στους κήπους του νεοκλασικού Μεγάρου της Ηρώδου Αττικού την Παρασκευή 24 Ιουλίου κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για την 46η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα μας, θα έχει όμως μια σειρά από άγνωστα πρόσωπα που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορονοϊού.

Έτσι λοιπόν, όμως μαθαίνουμε τώρα, στο Προεδρικό Μέγαρο θα παραστούν σε λίγες ημέρες (για πρώτη φορά εννοείται) ντελιβεράδες, οδηγοί λεωφορείων και ασθενοφόρων, νοσηλευτές, οδοκαθαριστές, courier, γιατροί καθώς επίσης και υπάλληλοι σούπερ μάρκετ. Όλοι αυτοί δηλαδή που βρισκόντουσαν έξω και προσπαθούσαν να κάνουν τη δουλειά τους σε αντίξοες συνθήκες την ώρα που εμείς «Μέναμε Σπίτι» ακολουθώντας πιστά της οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να μην αυξηθούν δραματικά τα κρούσματα της πανδημίας του κορονοϊού.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.