Σε λόγια και συναισθήματα που έχουν ξεφτίσει., λόγια και υποσχέσεις που οδήγησαν την πόλη της δημοκρατίας και του πολιτισμού στη σήψη και τη μιζέρια, αναφέρεται ο υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος.

Μιλώντας στο Έθνος της Κυριακής, ο Β. Καπερνάρος σημειώνει: «Σήμερα η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα του παραεμπορίου και τα λουκέτα είναι περισσότερα από τους εμπόρους. Τη μετέτρεψαν σε βασίλειο της λαθρομετανάστευσης για να προβάλουν τις δήθεν ευαισθησίες τους και έχουν κολλήσει την ταμπέλα του απάνθρωπου, του λαϊκιστή αι του φασίστα στον Αθηναίο που πουλάει το σπίτι του για ένα κομμάτι ψωμί.

Είναι ο ίδιος Αθηναίος που μετά τις 6 το απόγευμα κλειδώνει το παιδί του στο δωμάτιό του, είναι ο ίδιος που βιώνει την εγκατάλειψη ανεβαίνοντας τη Σταδίου και είναι ο ίδιος που κλείνει τη μύτη του όταν περπατάει στους δρόμους της πόλης.

Η υπόθεση της Αθήνας δεν είναι απλή, δεν αφορά μόνο τους κατοίκους της, είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας που την έκαναν γκέτο εγκληματικότητας και λαθρεμπορίου.

Δεν θέτω υποψηφιότητα για να φτιάξω πολιτικό προφίλ, πήρα την απόφαση γιατί λαχταράω να ξαναδώ την Αθήνα ως κέντρο εμπορίου, υγείας, και αξιοπρέπειας. Μένω σταθερός στην άποψή μου, η ανάπτυξη της Ελλάδας αρχίζει από την Αθήνα».