Ο νυν δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης αναφέρει πως «με πάρα πολλή δουλειά, καταφέραμε να αποδείξουμε ότι υπάρχει άλλος τρόπος για τη διαχείριση του Δήμου της Αθήνας και τη λειτουργία της πόλης», σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής.

«Και αυτό έγινε» συνεχίζει ο κ. Καμίνης, «στα χρόνια της χειρότερης οικονομικής κρίσης για τη χώρα, των επιπτώσεων του μνημονίου, της πολιτικής αστάθειας και της όξυνσης των φαινομένων της βίας, του ρατσισμού και του φασισμού».

«Τα προβλήματα της Αθήνας βεβαίως δεν τελειώνουν εδώ. Ο δρόμος δεν είναι εύκολος για την επόμενη μέρα. Οι βάσεις όμως έχουν τεθεί. Η Αθήνα σήμερα στέκεται όρθια. Έχει δημιουργήσει νέες καινοτόμες δομές και υποδομές και έχει διευρύνει τη συνεργασία του δήμου με την κοινωνία πολιτών. Υποστηρίζουμε καθημερινά περισσότερους από 20.000 συμπολίτες μας στην καθημερινή τους αγωνία για επιβίωση δηλώνει ο υποψήφιος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο της Αθήνας και συνεχίζει:

«Βάλαμε τα θεμέλια ανάπτυξης με κοινοτικούς πόρους 120 εκατ. ευρώ. Αποκεντρώσαμε και εξατομικεύουμε τις υπηρεσίες προς το δημότη. Η διαφάνεια, η λογοδοσία και ο εξορθολογισμός της οργάνωσης του δήμου μετέτρεψε το έλλειμμα των 47 εκατ. Ευρώ του 2010 σε πλεόνασμα 12 εκατ. ευρώ το 2013».

Όπως επισημαίνει στην εφημερίδα δήμαρχος της Αθήνας, «η πορεία ανάταξης της Αθήνας δεν περνά μέσα από κομματικά στοιχήματα. Η δημοτική ανατροπή που πέτυχαν οι πολίτες στην Αθήνα το 2010 έφερε αποτελέσματα και είναι ανάγκη να συνεχιστεί. Θέλουμε την Αθήνα, ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, σίγουρη για τον εαυτό της, εξωστρεφή, φιλική, σε συνεχή δημιουργικό διάλογο με τους πολίτες της, τους κατοίκους της, την καθημερινότητά τους και τις ανάγκες τους».