Εμφανώς αδυνατισμένος εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης, κάτι που που επισημαίνουν τόσο όσοι τον συναντούν διά ζώσης όσο και τα στελέχη με τα οποία συνομιλεί μέσω τηλεδιασκέψεων.

Προ ημερών ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης μετείχε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κυβερνώντος κόμματος η οποία έγινε εξ αποστάσεως λόγω κορονοϊού.

Πριν τα μέλη του συνδεθούν με το Μέγαρο Μαξίμου και τον πρωθυπουργό, είχαν πιάσει χαλαρή κουβέντα μεταξύ τους όπου μεταξύ άλλων έλεγαν και πως τα πέρασε ο καθένας την περίοδο της καραντίνας που κράτησε συνολικά 42 ημέρες. Εκεί λοιπόν ο κ. Καλαφάτης τους είπε και το «μυστικό» του.

Την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι έπαιρναν κιλά στο σπίτι τρώγοντας ανεξέλεγκτα, εκείνος φρόντιζε να στέλνει από το κινητό του τηλέφωνο μήνυμα στο 13030 ζητώντας άδεια για τη μετακίνηση υπ’ αριθμόν 6 (Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου) και αφού φορούσε την αθλητική φόρμα, έβγαινε για τρέξιμο.

Το έκανε σχεδόν καθημερινά με αποτέλεσμα να χάσει συνολικά 4 κιλά!