Περιορισμό τόσο στον αριθμό όσο και στη διάρκεια των μετακινήσεων προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, ο κ. Πέτσας ότι η αυστηροποίηση των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού αφορά όσους δεν είναι συνεπείς.

Παράλληλα, σε ερώτηση για κλείσιμο των διοδίων ενόψει Πάσχα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι θα γίνει ότι χρειαστεί για να τηρηθούν οι περιορισμοί στις μετακινήσεις.

Επιπλέον, ο κ. Πέτσας επιβεβαίωσε ότι εξετάζεται η οκτάμηνη παράταση στην προστασία της πρώτης κατοικίας, πάντα σε συνεννόηση με τους εταίρους.

Όσον αφορά τη φορολογία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι «στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε με τις λιγότερες δυνατές απώλειες την υγειονομική κρίση να στηρίξουμε την οικονομία όσο διαρκεί η κρίση για να ξεφύγουμε μετά γρήγορα από αυτή την κατάσταση».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.