Για «βρώμικο αγώνα» κατά της Χρυσής Αυγής έκαναν λόγο η Ελένη Ζαρούλια και ο Ηλίας Κασιδιάρης στην διαδικτυακή εκπομπή τους το βράδυ της Πέμπτης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις με τις συλλήψεις βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής.

«Οι εικόνες της μεταφοράς μας με χειροπέδες στα δικαστήρια της Ευελπίδων έχουν σοκάρει την υφήλιο», ανέφερε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ η Ελένη Ζαρούλια είπε ότι: «Αλβανοί μας λένε ότι ούτε επί Χότζα δεν γίνονταν αυτά». «Κάνει μπαμ ότι είναι άδικη δίωξη» πρόσθεσε η ίδια.

Η κυρία Ζαρούλια αναφερόμενη στην προφυλάκιση του συζύγου της είπε χαρακτηριστικά: «Ο άνδρας μου ξεβράκωσε τους δήθεν δημοκράτες και φάνηκε ο απόπατος», ενώ δήλωσε περήφανη που είναι ο σύντροφός της.

Σχετικά με τον φερόμενο ως «υπαρχηγό» της οργάνωσης, Χρήστο Παππά, τόσο ο Ηλίας Κασιδιάρης όσο και η Ελένη Ζαρούλια δήλωσαν ότι δεν είναι υπαρχηγός γιατί δεν υφίσταται υπαρχηγός στη Χρυσή Αυγή και ότι «άρχισε να συμμετέχει ενεργά στον πολιτικό αγώνα του κόμματος μετά την εκλογή του στην Αθήνα». Μέχρι τότε, όπως ανέφερε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Χρήστος Παππάς ήταν στα Γιάννενα, με την οικογένειά του.

Για την βίαιη συμπεριφορά απέναντι στους δημοσιογράφους και συγκεκριμένα για το «χαστούκι» στην κάμερα του Reuters κατά την έξοδό του από την πρώην Σχολή Ευελπίδων, ο Ηλίας Κασιδιάρης παραδέχτηκε ότι ήταν «λάθος» αλλά ταυτόχρονα δικαιολογημένη η αντίδρασή του.

«Ελάτε στη θέση μου, ήρθε το Σάββατο το πρωί ο πατέρας μου, με ξύπνησε και μου είπε “ήρθε η αστυνομία να σε πάρουν” (…) Μου καταλογίζουν το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη και με θεωρούν εγκληματία», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. «Σιγά το χαστούκι» σχολίασε, από την πλευρά της, η Ελένη Ζαρούλια.

Πάντως, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αρνήθηκε ότι πέταξε κάτω εικονολήπτη λέγοντας ότι «είτε με τη δύναμη του μυαλού μου είτε με τα ηχητικά κύματα, αυτός σωριάστηκε κάτω. Ο άνθρωπος αυτός δεν είχε καμία επαφή μαζί μου. Έπεσε μόνος του».