Μπορεί να μην κέρδισε το φλουρί αλλά κερδίζει στην αγάπη όπως αποκάλυψε μέσω Instagram η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Σε στόρι το οποίο ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media έδειξε καρέ – καρέ την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία ήταν υποψήφια για το δήμο της Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Μαΐου ξεκίνησε ανεβάζοντας μία φωτογραφία που έγραφε πως περιμένει το φλουρί… Στη συνέχεια απογοητευμένη ανέφερε: «Σιγά μη μου τύχαινε. Είναι νόστιμη. Κερδίζω στην αγάπη» ενώ τέλος επεσήμανε εστιάζοντας στον Νίκο Ταχιάο: «Αυτό που μια φορά ήρθε ο Νίκος Ταχιάος στο δημοτικό συμβούλιο και κέρδισε το φλουρί με ξεπερνά».

Η κοπή της βασιλόπιτας του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας από τον δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ευχήθηκε δημιουργική και ευλογημένη χρονιά με υγεία ενώ παράλληλα μοίρασε κομμάτια της πίτας στους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων και στις δημοτικές κοινότητες.