Συνεχίζεται η εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ που έχει ως στόχο την προσέλκυση νέων μελών που θα επιθυμούσαν να εγγραφούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του isyriza.

Λαμβάνοντας ως αφορμή τη σημερινή επίκαιρη ερώτηση του κ. Αλέξη Τσίπρα προς τον πρωθυπουργό για την επιείκεια που επιδεικνύει η κυβέρνηση στα οικονομικά εγκλήματα του «λευκού κολάρου», το καινούργιο σποτ αναφέρει χαρακτηριστικά πως «γυρίζουν (σ.σ. εννοεί οι κυβερνώντες) τη χώρα χρόνια πίσω.

Ακολουθούν τις πρακτικές που μας οδήγησαν στην κρίση, με χάρες στην παρασιτική ολιγαρχία και την επιχειρηματική ελίτ. Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτικό σύστημα με διαφάνεια, ηθική και δικαιοσύνη. Έλα με τις προτάσεις σου στον ΣΥΡΙΖΑ. #isyriza #DoisyrizaYourself».

Η καμπάνια καλεί τους πολίτες να ενταχθούν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να συμβάλλουν με τις προτάσεις τους στη διαμόρφωση του νέου προγράμματος για μία δημοκρατική και προοδευτική διακυβέρνηση.

Δείτε το διαφημιστικό σποτ

Γυρίζουν τη χώρα χρόνια πίσω. Ακολουθούν τις πρακτικές που μας οδήγησαν στην κρίση, με χάρες στην παρασιτική ολιγαρχία και την επιχειρηματική ελίτ. Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτικό σύστημα με διαφάνεια, ηθική και δικαιοσύνη. Έλα με τις προτάσεις σου στον ΣΥΡΙΖΑ. #isyriza #DoisyrizaYourself

Posted by ΣΥ.ΡΙΖ.Α. on Friday, November 22, 2019