Δημοτικές Εκλογές 2019: Ψήφισε ο Γιάννης Μώραλης

«Θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά μας»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11:52
02/06/2019
Δημοτικές Εκλογές 2019: Ψήφισε ο Γιάννης Μώραλης
2
loading

Στο 90 γυμνάσιο Πειραιά ψήφισε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

«Είναι κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας. Χαίρομαι γιατί όλα εξελίσσονται απολύτως ομαλά και αυτό είναι ένα στοίχημα. Εύχομαι να αυξηθεί και η συμμετοχή, αυτό είναι το δεύτερο στοίχημα. Το τρίτο στοίχημα για εμάς είναι για τον Πειραιά νικητή. Θεωρώ ότι έχουμε ένα ισχυρό προβάδισμα από την πρώτη Κυριακή, ανεβάσαμε τα ποσοστά  μας, μας ικανοποιεί αυτό. Περιμένουμε κάτι ανάλογο και σήμερα, να στηρίξουν οι δημότες την προσπάθεια. Θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά μας» είπε μεταξύ άλλων.

Περιφερειακές εκλογές 2019: Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 οι πολίτες ψηφίζουν από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα για τις Εκλογές 2019.

Δημοτικές εκλογές 2019: Διεξάγεται ο δεύτερος γύρος στις Δημοτικές Εκλογές 2019 για την ανάδειξη δημάρχου όπου δεν έχει συγκεντρωθεί από τον συνδυασμό το ποσοστό 50% συν 1 ψήφο.

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το newsbeast.gr, όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια, θα καλύψει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του. Δείτε τους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες:

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar chrisv

    κατά πως φαίνεται οι σίγουροι που θα ψηφίσουν είναι οι υποψήφιοι και οι κυβερνώντες.

  2. avatar Ανταγωνισμος

    Κωστής Παλαμάς

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει