Μεϊμαράκης: Απαιτώ ο Νεοδημοκράτης να δείξει το ήθος που έχει η ΝΔ

Το κόμμα λέει πάντα την αλήθεια, διαμηνύει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0:56
24/03/2019
Μεϊμαράκης: Απαιτώ ο Νεοδημοκράτης να δείξει το ήθος που έχει η ΝΔ
36
loading

«Πρέπει να είμαστε μια γροθιά στις Ευρωεκλογές και στις Εθνικές εκλογές και τα αποτελέσματα θα είναι συντριπτικά για την Ν.Δ., εγώ πιστεύω ότι πρέπει να καλέσουμε τους πολίτες να κρίνουν και είμαι σίγουρος ότι θα μας ψηφίσουν και επειδή υπάρχει το αίτημα να φύγει ο Τσίπρας και πρέπει να φέρουμε την ΝΔ πρώτη στις εκλογές» δήλωσε κατά την διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης στη Ζάκυνθο, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. για τις επερχόμενες ευρωεκλογές, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, παρουσία πλήθους κόσμου, όπου κατέκλυσε την αίθουσα.

Εκτός από τον κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ακόμα δύο υποψήφιοι του Ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ., ο κ. 'Ακης Τσελέντης και ο κ. Νίκος Γιαννής.

«Απαιτώ ο Νεοδημοκράτης να δείξει το ήθος που έχει η Ν.Δ., μας νοιάζει η «φανέλα», μας νοιάζει να φύγει ο Τσίπρας και μπροστά σε αυτό να υπάρχει καμία δικαιολογία. Το αίτημα για πολιτική αλλαγή είναι πολύ δυνατό και θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας και της τύχης μας αν δεν πάμε στις κάλπες όλοι μαζί για την «φανέλα», είπε ο κ. Μεϊμαράκης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Δεν αρκεί το ιντερνέτ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη σχέση του πολίτη με τον πολιτικό, είμαι απ αυτούς που πιστεύουν ότι ο πολιτικός πρέπει να είναι μέσα στον κόσμο, να γυρίζει στις γειτονιές, στα καφενεία και χαίρομαι και απολαμβάνω παρά πολύ τον αγώνα που κάνουμε για να φέρουμε την Ν.Δ. πρώτη δύναμη» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης για την επαφή του πολιτικού με τον απλό πολίτη.

Ο κ. Μεϊμαράκης έστειλε μήνυμα στους ψηφοφόρους λέγοντας ότι «το κόμμα λέει πάντα την αλήθεια, δεν θέλουμε να λέμε ψέματα αλλά είμαι από τους πολιτικούς που ζητούν από τους πολίτες να σκέφτονται». Επιπρόσθετος ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. για τις επερχόμενες ευρωεκλογές αναφέρθηκε στη κυβέρνηση Παπανδρέου δηλώνοντας ότι «οδήγησε τη χώρα σε κρίση δανεισμού και όταν δεν μπορούσε η χώρα να πληρώσει τις υποχρεώσεις της, τον έπιασε ταραχή, πήγε στο ΔΝΤ και χωρίς να ξέρει τι υπογράφει γιατί βιαζόταν να πάρει τα χρήματα να πληρώσει τις υποχρεώσεις της χώρας, μπήκαμε στη μαύρη σελίδα που ξεκίνησε στο Καστελόριζο».

Από τα βέλη του κ. Μεϊμαράκη δεν μπορούσε να μην πέσει και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ. «Ψηφοφόροι που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές έρχονται τώρα και μας κάνουν κριτική και μας ρωτούν γιατί δεν κάνετε κάτι; Δεν φτάνει που τους ψήφισαν και μας τους φόρτωσαν στο σβέρκο μας κάνουν και κριτική. Εγώ θέλω να δεχτώ κριτική από το γνήσιο Νεοδημοκράτη που μας τίμησε με την ψήφο του μας εμπιστεύτηκε, σε αυτόν απολογούμαι με αυτόν πορεύομαι».

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε ότι «του κ. Τσίπρα, που του αρέσουν τα μεγάλα λόγια, μας «φέσωσε» με 100δις κόστος, σύμφωνα με τους διεθνείς οργανισμούς του πρώτου εξαμήνου του 2015 και αφού μετά πανηγυρίζει το ΌΧΙ του δημοψηφίσματος αντιλαμβάνεται ότι πρέπει η χώρα και να βγει από το ευρώ και πρέπει να πάρει μεγάλες ευθύνες που δεν ήθελε να πάρει».

«Λάβαμε την απόφαση εμείς να κρατήσουμε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά από μια ιστορική συζήτηση 11 ωρών με την κοινοβουλευτική ομάδα, αποφασίσαμε να στηρίξουμε μια συμφωνία που θα περιλαμβάνει τους «στόχους» και εμείς θέσαμε μόνο ένα αστερίσκο που βάλαμε ήταν ότι μετά την ψηφοφορία θα γίνει Εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης για να συνεννοηθούμε τα όποια μέτρα θα μας βοηθήσουν να πάμε στους στόχους» πρόσθεσε ο κ. Μεϊμαράκης για τα γεγονότα της τότε περιόδου και επεσήμανε ακόμα ότι «καταφέραμε, την Ν.Δ. όχι μόνο να μην την τελειώσουν στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 αλλά να την κρατήσουμε όρθια, δυνατή και να διεκδικεί και πάλι ποσοστό μεγάλα για αν ανέβει στην εξουσία και είμαι πολύ χαρούμενος που ηγήθηκα αυτής της προσπάθειας και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους ιδιαίτερα εδώ στην Ζάκυνθο, όπου τα ποσοστά μας υψηλά, μου δώσατε πολύ κουράγιο γιατί χρειαζόταν ψυχή εκείνη την ώρα για να κρατηθεί η Ν.Δ. και την κρατήσαμε όρθια και την παρέλαβε η νέα γενιά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να την πάει πιο ψηλά και να είστε σίγουροι ότι εμείς θα είμαστε οι επόμενοι κυβέρνηση στις εκλογές που έρχονται».

Ο τέως πρόεδρος της ΝΔ και επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου, στην συνέχεια της ομιλίας του, έκανε λόγο στην κρισιμότητα των επικείμενων Ευρωεκλογών, αναφέροντας ότι «σε αυτές τις ευρωεκλογές θα παιχτούν πολλά, πρέπει να καταγραφεί η δυναμική της ΝΔ εφόσον μάλιστα γίνουν μαζί και οι Εθνικές εκλογές, πρέπει από τις Ευρωεκλογές να φανεί ότι η ΝΔ είναι μπροστά και πρέπει να σε αυτό να δώσουμε όλοι προσοχή γιατί έχουμε εμείς αίσθηση ότι η ψήφος στις Ευρωεκλογές είναι χαλαρή, όλοι στην κάλπες για να στείλουμε ένα μήνυμα καταψήφισης την μέχρι τώρα κυβερνητικής πολιτικής».

Ακολούθως ο κ. Μεϊμαράκης, έκανε ειδική αναφορά στα προβλήματα που δημιουργούνται από κάποιους «αντάρτες» σε κάποια μέρη της Ελλάδας και τόνισε ότι «όχι μόνο στη Ζάκυνθο αλλά και σε άλλους νομούς έχουμε κάποια θέματα στην ψηφοφορία για την αυτοδιοίκηση και εδώ θα ήθελα αυτά τα θέματα να τα προσέξετε και να μην σας επηρεάσουν στην ψήφο σας για τις ευρωεκλογές γιατί εκείνη κρίνεται η «φανέλα», στις ευρωεκλογές θα κριθεί η πορεία για τις εθνικές εκλογές και η ΝΔ έχει κάνει τις επιλογές της. Έχει ήδη ανακοινώσει την στήριξη της στην κ. Ρόδη Κράτσα ως Υποψήφια Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων».

Τέλος, όσο αφορά των συνδυασμό για των βουλευτικών εκλογών για την Ζάκυνθο, ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε ότι «στον συνδυασμό που θα γίνει στη Ζάκυνθο δεν θα πρέπει να επικρατήσει η λογική, να βάλω κάποιον που θα βγει και θα πάρει 500 ψήφους και ο επόμενος θα πάρει 200. Θα πρέπει να βρούμε τρείς που θα πάρει ο καθένας από 5000 σταυρούς και θα αποδείξουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα η ΝΔ να δώσει, τον ικανότερο, τον καλύτερο και να μπορέσει να προχωρήσει και αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία σε αυτά θα είμαι άξιοι της τύχης μας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

36
σχόλια
 1. avatar Καρεττα κσρεττα

  Βαγγελη παρε το [...] σου και διωξε απο το κομμα τους ψευτονεοδημοκρατες τυπου τραγκα γεωργιαδη εις το τετραγωνο βοριδη κλπ.

 2. avatar Δεξιός κάτοικος κεντρικού πόλου

  Πότε έδειξε ήθος η ΝΔ Βαγγέλη; Όταν ο Σαμαράς ήταν κατά των μνημονίων ή όταν μετά τα υπέγραφε δυο δυο; Όταν ο Κυριάκος φώναζε κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών ή όταν άφησε τον Τσίπρα να την περάσει από τη Βουλή; Όταν έκανε τον Άδωνη αντιπρόεδρο ή όταν έδιωχνε τον Φαήλο και έπαιρνε τον Οικονόμου και τον Τατσόπουλο; Ούτε εσείς ξέρετε τι είστε με το ήθος του Κυριάκου.

 3. avatar για να δείξει

  ήθος ο Νεοδημοκράτης έπρεπε να δείχνατε εσείς πρώτα ήθος όταν με τις τσέπες γεμάτες υπογράφατε ΜΝΗΜΟΝΙΑ με χέρια και πόδια ,και χωρίς να τα διαβάσετε για να αυτοκτονήσουν 5-6.000 Ελληνες και να κάνουν πάρτυ παρανομίας οι φίλοι σας οι τραπεζίτες που σας πληρώνουν.Την ίδια στιγμή αυτό το υπόδειγμα γυναικείας ευαισθησίας η ΑΝΝΟΥΛΑ του ...προσπαθούσε να πείσει νεαρό μακροχρόνια άνεργο,σε ζωντανή εκπομπή ότι πρέπει να πεθάνει στην πείνα για το ...καλό του.Επομένως το πεντάστερο παράσημο που έδωσα στους ΟΠΑΔΟΥΣ του αρχιψευταρά δήθεν αριστερού με το γελοίο θίασό του,και επειδή μου περισσεύει άλλο ένα σας το απονέμω μ'ενα μεγαλοπρεπές ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ που μου θέλετε και ψήφο.....γλυτώνετε τα χειρότερα λόγω σεβασμού στον κανονισμό του ΝΒ.

 4. avatar achιlles

  Άσε και εσύ είσαι μία από τά ίδια!!Θα ξερασω !!

 5. avatar PANKO

  ΑδωνομητσοτακοΝεοδημοκράτης...με ήθος...!!!
  Χα χα χα χα...
  Σα να λέμε βιαστής...αγωνιστής για τα δικαιώματα των γυναικών...!!!

  1. avatar σαν να λεμε

   καρανικας....λοιζου...πολακης.....κουντουρα...κουικ....και το ολον παλαιον κλεφτοπασοκ ...στο συριζα.....κλεψτε .....λιγα τα ψωμια σας.....

 6. avatar Φωνή βοώντος εν τη ερήμω

  Ευθείες βολές κατά των μιζαδόρων και ακροδεξιών που νέμονται το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή!
  Με τύποις πρόεδρο τον ανίκανο Κούλη που νομίζει πως με επικοινωνιακά κόλπα και fake news, θα γίνει... πρωθυπουργός!

  1. avatar οι κλεφτες και οι ψευτες απο πασοκκαι νδ

   φιλοξενουνται στο συριζα.....εσεις τους ξαναβαφτισατε αθωους...γι αυτο η διαπλοκη[[[[[που ψαχνατε]]]] αυτοκτονησε στις μερες σας

 7. avatar Savvidis

  Βαγγελα το ίδιο μαγαζάκι με το σύριζα είστε. Κλεψιά, ρεμουλα, προδοσία, και εντολές από τα ίδια αφεντικά

 8. avatar irontriangle

  Και εγω απαιτώ η καράφλα σου να γυαλίζει λιγότερο και το κεφάλι σου να μην είναι σαν αυγό πασχαλιάτικο ( το ξύλινο ) όμως.....

  1. avatar φτηνιαρης εισαι

   για τα χημικα ...τους φορους τα ξεπουληματα..τα σκυψιματα....τη λοιζου...καλογριτσα τιποτα????

 9. avatar jim

  μειμαρακη δεν χορτασες τοσα χρονια στη βουλη τα φραγκα θες και απο το ευρωκοινοβουλειο αρε κυριακο μεγαλη ανανεωση κανεις................

  1. avatar ποιον να βαλει????

   τη μερσινα???τη κουνεβα??τον αφγανο?????

 10. avatar Λιγη ντροπη ρε

  Ολοι ειστε τα ιδια ανθρωπινα απορριματα...

 11. avatar Θαύμα θαύμα

  χαχαχαχα νας εφτιαξες την μέρα χαχαχα ηθος χαχαχα..

  1. avatar κλεφτοπασοκια στο συριζα

   το ηθικον πλεονεχτημα της βρωμοαριστερας

 12. avatar Κλαυσίγελος.

  Σιχαίνομαι τόσο πολύ τον ψεύτη Τσίπρα, αλλά αυτό το περι "φανέλας" για την οποία πρέπει να παίξουν οι της Νέας Δημοκρατίας, είναι ότι το γελοιότερο έχω ακούσει μέχρι σήμερα από την αντιπολίτευση. Έχει χαθεί κάθε σοβαρότητα και μέτρο από όλους μπροστά στην λαχτάρα για εξουσία.

 13. avatar ΑΑΑΑΑΑΑΥΤΟΣ Η ΧΑΖΕΨΕ Η ΘΕΛΕΙ ΝΑ

  ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΝΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ??? ΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΔΩ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΕΦΑΓΑΝ ΕΦΑΓΑΝ ΕΣΚΑΣΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ,ΡΕ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΗΣΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΘΟΣ!!!!

  1. avatar και σεις 4 χρονια?????

   κοιμαστε σαν ναρκωμενα κοτοπουλα......μετα τα χαστουκια του βερολινου...γινατε σκυλακια κανις.....

 14. avatar Όλα καλά …

  ΣΥΡΙΖΑΝΕΛοτρόλια που κάθεστε κακόμοιρα χρονιάρες μέρες να γράφετε μανιωδώς τα προκάτ κειμενάκια σας για να βγάλετε και σεις τα προς το ζειν, άλλο βέβαια αν τα χρήματα αυτά ειναι από τους φόρους μας , κάτι σαν κλεμμένα δηλαδή ! Εγώ για πρώτη φορά θα ψιλό συμφωνήσω μαζί σας! Όμως , ξεχνάτε μια μικρή λεπτομέρεια : όλοι αυτοί που διαρυγνύετε τα ιμάτιά σας από ΠΑΣΟΚ ΝΔ , που έφεραν την χώρα ως εδώ με ότι χειρότερη κατάληξη ο απογοητευμένος και μετά εις διπλούν εξαπατημένος από εσας πολίτης να φθάσει στο σημείο να φέρει εσάς τους ανύπαρκτους στην εξουσία , ειναι πλέον κρυφές ή φανερές δικές σας ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ!!! και συνεχίζουν το ευγενές έργο τους με νοοτροπίες και τακτικές το ίδιο ολέθριες με του παρελθόντος !...

 15. avatar που ακούστηκε ;

  να απαιτούν ήθος από τους πολίτες ποιοι;;;;;;;;;;;;;ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΈΝΟΙ της πολιτικής !!!!!!

  1. avatar οι συριζοπροδοτες δηλαδη

   οι γερμανοτσολιαδες

 16. avatar πασοκ-νδ

  50 χρόνια μοιράζουν ήθος:)

  1. avatar και ο συριζα==[πασοκ+νδ]

   4 χρονια τι μοιραζει??φτωχεια..ντολμαδες ψεμα...κλεψια...αριστεριλα...βρωμιλα.....

   1. avatar πασοκ-νδ

    Δεν διαφωνώ με αυτό που λές αλλά 40>4. Μακάρι να μην γίνει 5 ή 41.

 17. avatar giorgos

  ΒΑΓΓΕΛΑ Η ΝΔ ΣΑΝ ΤΗΣ ΜΥΡΣΙΝΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ !!

 18. avatar PanosGianaros

  Βαγγέλη τάμαθες τα νέα.
  Και η NOVARTIS έχει το ήθος που έχει η Νέα Δημοκρατία . . . !
  Να φανταστείς ότι κάνανε εσωτερικό έλεγχο και βρήκαν ότι δεν έχουν ΛΑΔΩΣΕΙ κανέναν στην Ν.Δ.
  Οσοι είναι ' ' λαδωμένοι ' ' είναι που βάζουν στα μαλλιά τους . . . μπρίλ κρίμ και έχουν ακόμη άπλυτα τα χέρια τους.
  Τώρα τον λόγο έχει ο Κυριάκος , να δείξει το ήθος του και να κάνει ' ' εσωτερικό ' ' έλεγχο στο σπίτι του , μήπως και ανακαλύψει τίποτε - - κρυμμένες - -ή πεταμένες - - ηλεκτρικές συσκευές απο την SIEMENS .
  Πάντως και στο ΠΑΣΟΚ κάνανε εσωτερικό έλεγχο και δεν βρήκαν , ούτε τα λεφτά που πήγε ο Τσουκάτος . . !
  ΑΚΡΙΒΗΝΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΑΝΟ . . . . . !

  1. avatar οι μπαξεβανηδεςκυβερνουν…..και οι καψωχες

   4 χρονια γιατι μεινατε απραγοι???τι κανατε για να παρετε πισω τα κλεμμενα?????βγαλατε το σκασμο γιατι αναμαζωξατε ολα τα σκουπιδια της κλεψιας εκει.....λιστες??ζημενς???νοβαρτις???αρα ειναι ολα λασπες...πετρες στον αερα.....

  2. avatar Lend

   Tωρα και να κανει εσωτερικό ελεγχο ο Κυριακος μας στο σπιτι του, για το αν εχει δωρακια της Siemens, δεν θα βρεθει πραγματικα τίποτα, γιατι προσφατα τα εστειλαν στο σπιτι του Boλταιρου στας Παρισιους. !!
   Γκεγκε φίλε Pano ??.

   1. avatar @Lend

    Βρε τον μακαρίτη τον Lxi, να ζήσουμε να το θυμόμαστε.

  3. avatar @PanosGianaros

   Η novartiw σας μάρανε. Αφού όλοι οι συριζαίοι από εκεί παίρνετε τα ηρεμιστικά σας για τις συχνές σας πλέον κρίσεις.

   1. avatar PanosGianaros

    Τα έμαθες τα νέα εσύ . . . . στο Πάντειο Πανεπιστήμιο μίλησε ο Ντάνος και έγινε χαμός . . . !
    υ.γ
    Απο τα 100.000.000 που έδωσε ο Χριστοφοράκος σε ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ , το 1.000.000 το πήρε ο Τσουκάτος . . . !
    Εσύ για να έχεις ήθος όπως η Ν.Δ πήρες τίποτε ή σε ρίξανε .
    Λοίπουν . . . 99.000.000 ακόμη .
    Τόσο αξίζει το Δεξιό ήθος . . !

    1. avatar καλα τα λες….

     αλλα πες και ποσα πηρε ο συριζα απο το μαδουρο.....και απο αλλους επιχειρηματιες.....παιρνει ο καλογριτσας δανεια τα δινει στο κομμα και το κομμα χαριζει δανεια...τι εγινε με το σαββιδη???γιατι του χαρισατε 35 εκατ?????ολα αυτα θα τα μαθεις εν ευθετω χρονω

    2. avatar ριξε χημικοοοοο

     παρε τη συνταξη της μερσινας.....κανε συλληψη...κουρεψε το δανειο του συριζα 60%......δωσε 129 εκατ σε καλογριτσα....η διαπλοκη σας ελουσε και σας....και συντομα.....η διαφθορα υφερπει στο ψευτοκομμα σου

    3. avatar @PanosGianaros

     Δεν ασχολούμαι με πανεπιστήμια β διαλογής που το 99% των καθηγητών είναι συριζαίοι.
     Αν δεν σε πιάνουν τα χάπια της novartis να πας να σε κοιτάξει ο υποψήφιός σας ο πλουμπίδης μπας και προλάβεις τα χειρότερα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει