Ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στις εντάσεις που δημιουργούνται συχνά στη Βουλή κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων υποστήριξε πως η πολιτική είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας και οι πολίτες είναι αυτοί που ψήφισαν τα πρόσωπα που τους εκπροσωπούν στο Κοινοβούλιο.

Σε συνέντευξη του στο NewsVoice.gr ο κ. Γεωργιάδης σχολιάζοντας πως ορισμένοι χαρακτηρίζουν ενίοτε τσίρκο τη Βουλή, τόνισε ότι οι πολίτες ψήφισαν εκείνους που κάνουν τσίρκο το Κοινοβούλιο και ανέφερε τα ονόματα των Παύλου Χαϊκάλη, Γιώργου Γερμενή, Ηλία Κασιδιάρη και Πέτρου Τατσόπουλου.

«Εκείνοι που θέλουν να ασκήσουν κριτική, ας κοιτάξουν το είδωλό τους στον καθρέπτη και ας τα βάλουν με τον εαυτό τους και όχι με τον καθρέπτη που είναι η Βουλή» είπε χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στα κρούσματα βίας αλλά και τα επεισόδια που συμβαίνουν κατά καιρούς, με περιουσίες πολιτών να λεηλατούνται και αυτοκίνητα να καίγονται, λέγοντας ότι «αυτά τα έκαναν ορισμένα κωλόπαιδα και πριν το Mνημόνιο, γιατί κωλόπαιδο είναι αυτό που καίει το αυτοκίνητο του γείτονα.

Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για τις ευθύνες της κυβέρνησης, η οποία όπως επεσήμανε «αν αποτύχει, θα τις αξίζουν οι αποδοκιμασίες».