«Αποτέλεσμα μειοδοσίας», η οποία έχει πολλά σκοτεινά σημεία περιλαμβάνει η Συμφωνία των Πρεσπών, τα οποία -όπως είπε ο Μάριος Γεωργιάδης– η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να εξετάσει πολύ σοβαρά. Εκεί στάθηκε κατά την τοποθέτησή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την κύρωση του «Πρωτοκόλλου ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ».

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «η Συμφωνία των Πρεσπών είναι αποτέλεσμα μειοδοσίας» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι «αγνόησε τους πολιτικούς αρχηγούς, τον ελληνικό λαό και τη Βουλή και την πέρασε με δανεικούς, πρόθυμους και αποστάτες, διαλύοντας Κοινοβουλευτικές Ομάδες και παρατάξεις».

«Με έναν τρόπο θα απαλλαγούμε από όλα αυτά τα φαινόμενα των παραλογισμών, των δανεικών, τις μεταγραφές, τις επιστολές από πρόθυμους να λένε ναι σε όλα, τους εκβιασμούς και τους χρηματισμούς. Με εκλογές», επισήμανε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Εμείς, στην Ένωση Κεντρώων, ποτέ δεν θα αποδεχτούμε όνομα για τα Σκόπια που θα περιλαμβάνει την ιερή λέξη Μακεδονία ή παράγωγο της. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και φυσικά δεν κυρώνουμε την προσχώρηση των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ», σημείωσε καταληκτικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.