«Ανθρώπους του σκότους» χαρακτήρισε τα μέλη της Χρυσής Αυγής ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος.

Σημείωσε δε, μιλώντας στην εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα» στον ΣΚΑΪ ότι του προκαλούν ανησυχία και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Oι άνθρωποι αυτοί του σκότους διάλεξαν να πατάνε πάνω στη δυστυχία του κόσμου, στην κραυγή της αγωνίας, αυτοί οι άνθρωποι του σκότους τους εκμεταλλεύονται».

Και τόνισε: «Εύχομαι, ελπίζω και προσπαθώ να ομαλοποιήσουμε την κατάσταση για να τεθούν στο περιθώριο. Θα τους φράξουμε το δρόμο. Θα παλέψουμε με πολιτικά μέσα».

Από την πλευρά του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος επιτέθηκε τόσο κατά της Χρυσής Αυγής όσο και κατά του ΣΥΡΙΖΑ, για να του απαντήσει ο κ. Βαρεμένος ότι: «αν βάζετε στα ίδια τον ΣΥΡΙΖΑ τότε είστε άξιοι της τύχης σας».

Ο κ. Γιακουμάτος πάντως είπε μεταξύ άλλων ότι «Κάποιοι ποντάρουν για να χτίσουν κομματικό όφελος σε βάρος των πολιτών. Και η Χρυσή Αυγή αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύεται τον λαό». Και σημείωσε: «Οι τραμπουκισμοί και όλα αυτά είναι καταδικαστέα. Καταδικαστέοι είναι και αυτοί που έκαψαν το κέντρο. Όταν λοιπόν έκαψαν την Αθήνα, αυτοί είναι για μένα στο διπλάσιο της Χρυσής Αυγής. Τα άκρα είναι καταδικαστέα και απαράδεκτα».

Και αναφέρθηκε στο θέμα της φοροδιαφυγής λέγοντας ότι «Τη φοροδιαφυγή την κυνηγάμε χρόνια. Δεν είναι εύκολη ιστορία. Είναι πρώτη φορά που έχει γεμίσει ένα κομμάτι του Κορυδαλλού με οικονομικούς φοροφυγάδες».