Λακωνική αλλά σκληρή ήταν η απάντηση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος σχολίασε σε ιδιαίτερα έντονο ύφος τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην εφημερίδα της Αργεντινής PAGINA.

«Τελικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι αδιάβαστος ή προβοκάτορας;», αναφέρει η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του κ. Κεδίκογλου, ο οποίος υπογράμμισε ότι ο πρόεδρος του Σύριζα «μπορεί και να ονειρεύεται και να επιδιώκει να μετατρέψει την Ελλάδα σε μία τεράστια παραγκούπολη».

«Την ώρα που η χώρα δίνει σκληρή μάχη για να παραμείνει στην ευρωζώνη και στο ευρώ, ο κ. Τσίπρας θέλει να την καταστρέψει, μακαρίζοντας τη χρεοκοπία της Αργεντινής», σημείωσε επίσης ο κ. Κεδίκογλου.

Ο πρόεδρος του Σύριζα φτάνει στο σημείο «να χαρακτηρίσει το ευρώ φυλακή για τους Ευρωπαίους», σημείωσε ο κυβερνητικός ενώ ανέφερε πως «μπορεί και να ονειρεύεται και να επιδιώκει, να μετατρέψει την Ελλάδα σε μία τεράστια παραγκούπολη, με λαθρομετανάστες, εξαθλίωση και εγκληματικότητα».

«Ευτυχώς για την Πατρίδα και δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, οι Έλληνες πολίτες δεν είναι τυχοδιώκτες», κατέληξε ο κ. Κεδίκογλου.