Τη βελτίωση των όρων λειτουργίας των ταξί, συζήτησαν η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη με τον πρόεδρο του Σωματείου Οδηγών Ταξί Αττικής Γ. Μπάτσο και τον γενικό γραμματέα Δ. Κυριάκη, κατά τη συνάντησή τους στο υπουργείο Τουρισμού.

Συζήτησαν κυρίως για θέματα που αφορούν τον έλεγχο καταλληλότητας των οχημάτων σε χώρους εξυπηρέτησης τουριστών, όπως στα αεροδρόμια και στα λιμάνια της χώρας, που αποτελούν τον πρώτο χώρο υποδοχής των τουριστών που έρχονται στην πατρίδα μας. Επίσης έγινε αναφορά και στην ανάγκη γνώσης ξένης γλώσσας στους οδηγούς ταξί, στους προαναφερθέντες χώρους.

«Η αναβάθμιση του κλάδου των ταξί και των προσφερόμενων υπηρεσιών είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας, στο πλαίσιο των δράσεων που αναλαμβάνουμε για τη συνολική αναμόρφωση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος», ανάφερε η Όλγα Κεφαλογιάννη, επισημαίνοντας ότι το υπουργείο είναι διατεθειμένο να συνεργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση με όλους τους αρμόδιους φορείς. Στόχος, τόνισε η υπουργός Τουρισμού, «είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των τουριστών με παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.