Κατά της πώλησης της κρατικής περιουσίας τάχθηκε σε συνέντευξή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, αντιπροτείνοντας αναπτυξιακές κοινοπραξίες.

«Επειδή οι αποτιμήσεις είναι πολύ χαμηλά και στη ακίνητη περιουσία είναι λάθος να πουλήσεις ό,τι έχεις και όσο-όσο και να πάρεις εφάπαξ κάποια λίγα λεφτά, αντιπροτείνουμε αναπτυξιακές κοινοπραξίες. Είτε με διακρατικές συμφωνίες, είτε με την σύμπραξη επιχειρήσεων είτε του δημόσιου, ή του ιδιωτικού τομέα, όπου εσύ βάζεις την περιουσία, ο άλλος χρήματα και έχετε κάνει μια συμφωνία ότι μακροχρονίως έχετε κέρδη από την αξιοποίηση της περιουσίας» είπε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Όσον αφορά το θέμα της αναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου ο κ. Παπαδημούλης τονίζει ότι αυτό αποτελεί το βασικό πρόβλημα της κυβέρνησης επισημαίνοντας: «Αναδιαπραγμάτευση, απαγκίστρωση ακούμε και δεν βλέπουμε τίποτα από όλα αυτά…».

«Την κυβέρνηση, την εκπροσωπεί ο κ. Σαμαράς, ο κ. Βενιζέλος είναι απλώς κυβερνητικός εταίρος, που έχει επιλέξει να μην μετέχει καν στην κυβέρνηση, κρατά την μισή ουρά του απέξω, δεν μπήκε ούτε ο ίδιος και δεν επέλεξε και κανένα από τα γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Το ουσιαστικό πρόβλημα αυτής της κυβέρνησης είναι ότι “αναδιαπραγμάτευση”, “απαγκίστρωση” ακούμε και δεν βλέπουμε τίποτα από όλα αυτά» υπογράμμισε.