Στη Βουλή δικογραφία σε βάρος του Χρ. Παπουτσή

Πολίτες και φορείς τον κατηγορούν για μη λήψη μέτρων για την εγκληματικότητα


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
23:07
08/02/2012
Στη Βουλή δικογραφία σε βάρος του Χρ. Παπουτσή
9
loading

Στη Βουλή διαβίβασε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αθανάσιος Κατσιρώδης, τη δικογραφία με τις καταγγελίες και μηνύσεις φορέων, οργανώσεων και κατοίκων του κέντρου της Αθήνας, οι οποίοι εγκαλούν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, για μη λήψη αναγκαίων μέτρων προκειμένου να μειωθεί η εγκληματικότητα στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Οι φορείς υποστηρίζουν ότι ο κ. Παπουτσής και οι αρμόδιοι αστυνομικοί διευθυντές δεν έλαβαν τα αναγκαία εκείνα μέτρα για να αντιμετωπιστεί η υποβάθμιση του κέντρου της Αθήνας και να μειωθεί η εγκληματικότητα.

Ο κ. Κατσιρώδης διαβίβασε τη δικογραφία στη Βουλή για τις δικές της ενέργειες, όπως απαιτεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, χωρίς να αξιολογήσει ο ίδιος τις μηνύσεις κ.λπ.

Αντίθετα, παρέμεινε στο Πρωτοδικείο Αθηνών για περαιτέρω ανάκριση η υπόθεση, ως προς τα μη πολιτικά πρόσωπα. Δηλαδή, θα αναζητηθεί από τους πολίτες εάν φέρουν ευθύνη οι αρμόδιοι αστυνομικοί διευθυντές για τη μη λήψη μέτρων πάταξης της εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

9
σχόλια
 1. avatar vasilis

  στο αρχειο

 2. avatar nohope

  Ενα θεμα που φοβουνται με τις εκλογες ειναι οτι δεν θα ξαναψηφιστουνε οπωτε παπαλα η βολευτικη ασηλια και η αστυνομια που τους φυλαει, μετα ποιος τους γλυτωνει !!!

 3. avatar laros

  Ξεχασε το "μαχαιρι στο κοκκαλο" απο το ναυαγιο του Σαμινα

  1. avatar Δεινόσαυρος

   Πρέπει να είναι ο μοναδικός υπουργός παγκοσμίως που έγινε πολύνεκρο ατύχημα επί θητείας του και δεν παραιτήθηκε. Από τότε τον έχω στη μπούκα τον συγκεκριμένο.

   1. avatar ax_koula

    Κι εγώ το ίδιο!! περίπου 80 ψυχές χάθηκαν τότε και δεν τρέχει τίποτα για τον συγκεκριμένο...συνεχίζει να είναι βολευτής και υπουργός!!

 4. avatar eightblack

  Ας είναι καλά μερικοί ηρωες αστυνομικοί. Σαν τα παιδιά της ομάδας Δίας. Ο κύριος αυτός και πολλοί αστυνομικοί δοιηκητές είναι αχρηστοι.

 5. avatar GREEK_FORCE

  έρχεται και η σειρά σας.............

 6. avatar Panagiotis Doukas

  Στο λαϊκό δικαστήριο

 7. avatar O Kolotubas

  Όταν πέσει η χούντα θα λογοδοτήσουν όλοι αυτοί οι "κύριοι"

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει