«Καμία διεκδίκηση αναδρομικών»

Τι αναφέρει σε δήλωσή του ο Πέτρος Δούκας


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15:53
12/12/2011
«Καμία διεκδίκηση αναδρομικών»
1
loading

Τη διαβεβαίωση ότι έχει δώσει εντολή να μην υπάρξει καμία διεκδίκηση αναδρομικών και ότι δεν υπάρχει ουδεμία παρόμοια διεκδίκηση εκ μέρους του, έδωσε με δήλωσή του ο κ. Πέτρος Δούκας.

«Σχετικά με την ομαδική αγωγή δικαστικής διεκδίκησης «αναδρομικών» οφειλών σε βουλευτές, θέλω να σας πληροφορήσω ότι από καιρό τώρα έχω δώσει εντολή να μην υπάρξει καμία διεκδίκηση εκ μέρους μου. Και δεν υπάρχει ουδεμία παρόμοια διεκδίκηση εκ μέρους μου», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Δούκας και προσθέτει:

«Από το 2004 μέχρι σήμερα η περιουσία μου όχι μόνο δεν αυξήθηκε, αλλά αντίθετα έχει μειωθεί ουσιαστικά. Δεν διόρισα ούτε σύζυγο, ούτε αδέλφια, ούτε τα παιδιά μου (ανήλικα), ούτε ξαδέλφια, ούτε κουμπάρους, ούτε κανένα είτε στο κόμμα, είτε στη Βουλή, είτε σε οποιονδήποτε δημόσιο (ούτε καν ιδιωτικό) φορέα! Κανείς- όχι μόνο από την στενότερη-, αλλά και από την ευρύτερη οικογένειά μου δεν διεκδίκησε και δεν έλαβε την παραμικρή επιδότηση ή ανάθεση δημόσιου έργου. Kαι κανείς από την ευρύτερη οικογένειά μου δεν ωφελήθηκε οικονομικά ή με άλλο τρόπο από την παρουσία μου στο Δημόσιο βίο. Οι δηλώσεις του πόθεν έσχες είναι ξεκάθαρες και διαφανείς».

«Και όχι μόνο. Με την ευκαιρία αυτή», συμπληρώνει, «θέλω να γνωστοποιήσω ότι η οικογένειά μου έχει παραιτηθεί και δεν έλαβε ποτέ το πολυτεκνικό επίδομα που δικαιούται (30.000,- ευρώ από το 2004 μέχρι σήμερα το οποίο δικαιούται)».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Δημήτρης Π.

    ,,,Πολύ αργά ......αχ αυτή η υποκρισία.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει