Από τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, το προσεχές Σάββατο, θα απέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης, πρόκειται για μια συμβολική κίνηση «σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εγκατάλειψη της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας, για τη διάλυση της Αυτοδιοίκησης, για την καταστροφική μνημονιακή πολιτική».

Ειδικότερα, ο κ. Ψωμιάδης κάνει λόγο για κυβερνητική αδιαφορία απέναντι στην πόλη της Θεσσαλονίκης, τονίζει ότι η πολυδιαφημιζόμενη νέα Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση του Καλλικράτη έχει ήδη εγκλωβιστεί στην πρωτοφανή ατολμία των αρμόδιων υπουργών και υπογραμμίζει ότι η οικονομική πολιτική που ακολουθείται καταστρέφει την αγορά, εκτινάσσει την ανεργία, πολλαπλασιάζει τα λουκέτα και γονατίζει όλες τις κοινωνικές ομάδες, βυθίζοντας τους Έλληνες και τις Ελληνίδες στην απαισιοδοξία.

«Θεωρούμε ότι έχουμε χρέος απέναντι στους πολίτες να επισημάνουμε τα αδιέξοδα και να σταθούμε δίπλα στην κοινωνία που δοκιμάζεται σκληρά» προσθέτει ο Διονύσης Ψωμιάδης.