Νέο κόμμα ψήνεται, που φιλοδοξεί να αποτελέσει το αντιμνημονιακό αντίβαρο στις μέχρι τώρα εφαρμοζόμενες πολιτικές, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Live U του Star, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Α. Μητρόπουλος.

«Θα πάρουμε πρωτοβουλίες και τις επόμενες ημέρες θα συνυπάρξουμε με άλλες πρωτοβουλίες για να κάνουμε ένα αντιμνημονιακό πατριωτικό μέτωπο», δήλωσε ο κ. Μητρόπουλος, ο οποίος όμως ξεκαθάρισε ότι δεν είναι υπέρ της δραχμής και γι’ αυτό άλλωστε δε συνεργάστηκε με την ΛΑΕ του Π. Λαφαζάνη.

Παρ’ όλ’ αυτά, όπως αποκάλυψε ο κ. Μητρόπουλος δεν είναι τόσο απρόθυμος να συνεργαστεί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την οποία βρίσκεται σε συζητήσεις για το σχηματισμό νέου κόμματος, όπως επίσης καιμε τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μητρόπουλο ο ίδιος συζητά με τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη και την πρώην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, για τη δημιουργία ενός πολιτικού σχηματισμού.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Star, κάνει λόγο για «δημιουργικές» συζητήσεις και σημειώνει: «Θα πάρουμε πρωτοβουλίες και τις επόμενες ημέρες θα συνυπάρξουμε με άλλες πρωτοβουλίες για να κάνουμε ένα αντιμνημονιακό πατριωτικό μέτωπο».