Νέες βολές εξαπέλυσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, προς το Νικήτα Κακλαμάνη κατηγορώντας τον ότι ο ίδιος και η παράταξή του κάνουν πολιτική με «μικροκομματικά κριτήρια».

Αναλυτικά, ο Γ. Καμίνης δήλωσε τα εξής:

«Το δημοτικό συμβούλιο συζήτησε σήμερα προβλήματα της Αθήνας και πήρε χρήσιμες αποφάσεις. Ευχαριστώ τους δημοτικούς συμβούλους που συμμετείχαν, συζήτησαν, έκαναν προτάσεις και άσκησαν κριτική πάντα με γνώμονα το καλό της πόλης μας.

Σημειώνω με ικανοποίηση ότι ο κύριος Νικήτας Κακλαμάνης και η παράταξή του αποφάσισαν τελικώς να επιστρέψουν στο δημοτικό συμβούλιο και να ασκήσουν το δικαίωμά τους να ελέγχουν τη δημοτική αρχή. Το ότι την ίδια ώρα επιμένουν να στηρίζουν πολιτικά όσους επιδιώκουν την παράλυση του Δήμου δεν εξηγείται με κοινή λογική παρά μόνο με μικροκομματικά κριτήρια.

Λυπάμαι για τα επεισόδια που προκάλεσε ομάδα συνδικαλιστών. Επιχείρησαν με βίαιο τρόπο να εμποδίσουν την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Απέτυχαν. Τους είχα προειδοποιήσει. Οι εκβιασμοί, οι απειλές και η βία δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία.
Ο Δήμος λειτουργεί και θα συνεχίσει να λειτουργεί παρέχοντας χρήσιμες υπηρεσίες. Το οφείλουμε στους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στην πόλη μας».