Η ΝΔ θα ζητήσει τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για το σκάνδαλο των υποβρυχίων για την περίοδο 1998-2002, ανακοίνωσε ο κ. Μιχελάκης.

Παράλληλα η Ν.Δ. για την περίοδο από το 2002 μέχρι και σήμερα θα προτείνει την εξέταση των γεγονότων της περιόδου αυτής από τη Διαρκή Επιτροπή Εξοπλιστικών προγραμμάτων και συμβάσεων της Βουλής και θα καθορίσει την περαιτέρω στάση της ανάλογα με το σχετικό πόρισμα.

Ερωτηθείς για το θέμα του πρώην υπουργό με καταθέσεις 178 εκατ. ευρώ, ο εκπρόσωπος της ΝΔ έκανε λόγο για αθλιότητες».

Αναφερόμενος στην απάντηση εκπροσώπου του υπουργού Οικονομικών σε ερώτηση της εφημερίδας «Δημοκρατία», από την οποία αποκαλύφθηκε πως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για τέτοιο υπουργό, ο Γιάννης Μιχελάκης υπενθύμισε πως ήδη από την περασμένη Τετάρτη έχει ζητήσει από την κυβέρνηση να τοποθετηθεί, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.

«Αποδεικνύει ότι όλα αυτά αποτελούν ένα τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο, αποδεικνύει με μεθοδεύσεις αδίστακτης προπαγάνδας και συκοφαντίας, προκαλεί και προσβάλλει τη νοημοσύνη του λαού, επιχειρώντας να τον αποπροσανατολίσει. Αποδεικνύει ότι το χρώμα της λάσπης είναι πράσινο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της ΝΔ.