Σε εκδήλωση της νεολαίας του κόμματος στην Πέλλα μίλησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ιστορική μέρα της 25ης Μαρτίου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η 25η Μαρτίου είναι μια ιστορική μέρα για το Έθνος εδώ και 190 χρόνια. Μπορεί όμως η 25η Μαρτίου του 2011 να αποτελέσει την αφετηρία μιας ένδοξης νέας σελίδας, εάν η κυβέρνηση αποφασίσει να σηκώσει το ανάστημά της. Δεν είμαι όμως σίγουρος ότι θα το κάνει».

Σχετικά με το θέμα της λαθρομετανάστευσης, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι η Ελλάδα μπορεί να προχωρήσει εάν και εφόσον διώξει τους λαθρομετανάστες και υπογράμμισε: «Είμαστε οι μόνοι που εδώ και 10 χρόνια φωνάζουμε ότι πρέπει να γίνει ουσιαστικός έλεγχος της λαθρομετανάστευσης. Και δεν μας άκουσαν. Και πριν ένα χρόνο ο κ. Ραγκούσης μέσα στη Βουλή επιχειρηματολογούσε υπέρ της κοινωνικής ισορροπίας που θα έφερνε η νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών. Και τότε αναγκάστηκε ο ΛΑ.Ο.Σ. με ψυχή και καρδιά να ξεκινήσει μόνος του ένα δημοψήφισμα. Κι όταν παραθέσαμε 600.000 υπογραφές τρόμαξαν. Σήμερα, ένα χρόνο μετά, έρχεται η κυβέρνηση έρπουσα σε αυτά που λέγαμε εμείς».

Ως προς τα οικονομικά των κομμάτων, παρατήρησε ότι ο ΛΑ.Ο.Σ είναι το μόνο κόμμα που δεν χρωστάει πουθενά.

Για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ πρότεινε η ελληνική πλευρά να καταγγείλει την ενδιάμεση συμφωνία, διότι έτσι δεν υπάρχει αντικείμενο στο Δικαστήριο της Χάγης και η Ελλάδα θα κερδίσει χρόνο για να αντιμετωπίσει όσα μεθοδεύουν εις βάρος της.