«Δεν κάνουμε ασκήσεις αυταρχισμού, ακολουθούμε τα όσα επιτάσσει η συντεταγμένη πολιτεία. Λειτουργούμε για το συμφέρον και την ασφάλεια των πολιτών, αλλά και των μεταναστών που ζουν και εργάζονται νόμιμα στη χώρα μας», ήταν η τοποθέτηση της Άννας Νταλάρα στη σύσκεψη που ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βουλή, σύμφωνα με πληροφορίες κύκλων της υφυπουργού Εσωτερικών.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η κ. Νταλάρα έκανε λόγο για ένα μεμονωμένο περιστατικό που δεν έχει καμία σχέση με τη συνολική πολιτική της κυβέρνησης για τους μετανάστες.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς για την εξέλιξη των γεγονότων, ενώ είναι διαρκώς σε ανοιχτή γραμμή με το Γιώργο Παπανδρέου που βρίσκεται στο Νταβός.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή και σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας, για το ενδεχόμενο να απαιτηθεί υγειονομική υποστήριξη των μεταναστών.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.