Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στη Β. Ελλάδα. Ωστόσο, με την έναρξη της ψηφοφορίας δεν έλειψαν μικροπροβλήματα, σε ορισμένα εκλογικά κέντρα, που ταλαιπώρησαν ελάχιστους πολύ πρωινούς ψηφοφόρους, για μικρό χρονικό διάστημα, μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η διαδικασία.

Στη Θεσσαλονίκη, νωρίς το πρωί σε κάποια εκλογικά τμήματα στο Κορδελιό, στον Εύοσμο, στην Πυλαία και στους Αμπελόκηπους, παρατηρήθηκε μη έγκαιρη προσέλευση μελών εφορευτικών επιτροπών.

Το πρόβλημα λύθηκε σύντομα, χωρίς να επηρεάσει την εκλογική διαδικασία. Στη Β΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, στη Ν. Μάδυτο, για τον ίδιο λόγο, οι κάλπες άνοιξαν με καθυστέρηση λίγων λεπτών.

Στα Βρυττά Πέλλας, αγρότες της περιοχής προσήλθαν με τρακτέρ και μαύρες σημαίες, έξω από τα δύο εκλογικά τμήματα του χωριού, εξαιτίας της δυσφορίας τους για εκτιμήσεις του ΕΛΓΑ σχετικά με ζημίες στις καλλιέργειες τους, αλλά μετά την παρέμβαση των δικαστικών αντιπροσώπων πείστηκαν να μην παρενοχλήσουν τη διαδικασία και η ψηφοφορία γίνεται κανονικά.

Ορισμένα τρακτέρ παραμένουν έξω από τα εκλογικά τμήματα, έξω από το προαύλιο, χωρίς να παρεμποδίζουν την προσέλευση των ψηφοφόρων.