Ένα χρόνο μετά το θάνατο του βασιλιά της ποπ, Michael Jackson το θέατρο Badminton, έφερε για άλλη μια φορά ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυσυζητημένα shows της παγκόσμιας θεατρικής σκηνής, το «Thriller Live».

Η παραγωγή – αφιέρωμα στον μεγάλο καλλιτέχνη, η παράσταση-πάρτυ που κάθε βράδυ ξεσηκώνει το Αθηναϊκό κοινό, ολοκληρώνει τις πετυχημένες εμφανίσεις της σήμερα, στις εννέα το βράδυ.

Ενώ αρχικά προβλεπόταν η εν λόγω παραγωγή να διαρκέσει έως ως τις 28 Ιουνίου, τελικά αποφασίστηκε να μη δοθεί παράταση πέρα από τις 21 Ιουνίου, λόγω του μεγάλου αριθμού ημερών που χρειάζονται για τη μεταφορά του κάργκο στην Κίνα, την επόμενη στάση της παγκόσμιας περιοδείας της παράστασης.

Παράλληλα, γίνεται λόγος και για μειωμένη προσέλευση του κοινού στο θέατρο, λόγω της οικονομικής κρίσης, κάτι που συνετέλεσε βέβαια και στη μείωση της τιμής του εισιτηρίου.

Είναι η τελευταία ευκαιρία για τους Έλληνες fan του απόλυτου βασιλιά της ποπ αλλά και τους μουσικόφιλους γενικότερα, να απολαύσουν τη μουσική, τα τραγούδια και τα χορευτικά των μεγαλύτερων επιτυχιών που μας χάρισε ο Michael Jackson (I Want You Back, I’ll Be There, Can You Feel It, Rock With You, Beat It, Billie Jean, Earth Song, Thriller και πολλά άλλα) με εντυπωσιακά υπερσύγχρονα τεχνικά εφέ, από έναν θίασο εξαιρετικών καλλιτεχνών, ζωντανή ορχήστρα και τις υπέροχες χορογραφίες του βραβευμένου σκηνοθέτη της παράστασης, Gary Lloyd (ο οποίος έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως Leona Lewis, Will Young, Robbie Williams και Girls Aloud) και την επιπλέον χορογραφία του πολυβραβευμένου από το MTV, LaVelle Smith Jr.

Όσο για τις τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται στα 25€ για τους ενήλικες και στα 20€ για τους σπουδαστές.