Η street naked μοτοσικλέτα που έγινε αλουμινένιο γλυπτό

Στα χέρια της Metalbike ακόμα και μια Triumph ανεβαίνει επίπεδο!


ΜΟΤΟ
23:58
21/09/2019
Η street naked μοτοσικλέτα που έγινε αλουμινένιο γλυπτό
loading

Ο ζωντανός θρύλος Speed Triple της Triumph με τον ακόμα πιο θρυλικό τρικύλινδρο κινητήρα λίγες συστάσεις χρειάζεται, αποτελώντας διαχρονικά μια από τις δυνατότερες και πιο ευέλικτες μηχανές.

Τι θα μπορούσε λοιπόν να πειράξει κάποιος σε αυτό το ποίημα αισθητικής και επιδόσεων; Αν είσαι οι καλλιτέχνες της ιταλικής Metalbike Garage και έχεις όραμα, τότε μπορείς άνετα να την ανεβάσεις επίπεδο.

Η Metalbike έφτιαξε ένα καινούριο αλουμινένιο πλαίσιο στο χέρι, πατώντας πάνω στην τεράστια ιταλική σχεδιαστική παράδοση. Ο ιδρυτής της εξάλλου Simone Lecca δούλευε για χρόνια στην Bertone, ξέρει λοιπόν καλά το μάθημά του.

Πήρε λοιπόν μια Speed Triple του 2000, την ξεγύμνωσε εντελώς και την επανασχεδίασε με έμφαση τόσο στην αισθητική, όσο και στη διατήρηση των χαρακτηριστικών επιδόσεων της μοτοσικλέτας.

Η λεπτοδουλειά με το αλουμίνιο μοιάζει πραγματικά αδύνατη, λες και έβαλαν επίτηδες δύσκολα στον εαυτό τους. Μια σειρά από δραστικές τροποποιήσεις και ακόμα γενναιότερες αποφάσεις χρειάστηκαν για να μπουν τα εξαρτήματα στη θέση τους.

Κερασάκι στην τούρτα, η καστομιά εξάτμιση από ανοξείδωτο ατσάλι να ολοκληρώνει την εκπληκτική δουλειά.

Με την πειραγμένη Triumph της, η Metalbike Garage χάρισε άλλη μια δημιουργία που φέρνει κοντά την πεντάμορφη και το τέρας…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει