Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ «Οι Πανθέοι» είδαμε πως: Η Χρυσοστόμη αποφασίζει να μιλήσει στη Δέσποινα για τον Κίτσο και τη Μάρμω. Εκείνη αναγκάζεται να παραδεχτεί πως γνώριζε για τη σχέση τους, όμως πίστευε πως είχε τελειώσει. Η Χρυσοστόμη της ζητάει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να πείσει τον γιο της να μείνει μακριά.

Ο Λουκάς ρωτάει τον Ανδρέα αν γνωρίζει τον εραστή της Μάρμως και αν πιστεύει ότι είναι ο Κίτσος. Ο Ανδρέας έκπληκτος λέει πως έχει βάσιμες υποψίες να πιστεύει ότι όντως ο Κίτσος είναι ο παράνομος δεσμός της γυναίκας του. Ο Λουκάς αδυνατεί να πιστέψει πως η Μάρμω θα τον πρόδιδε έτσι και κάνει μια εικασία μήπως υπάρχει μονόπλευρο ενδιαφέρον από τον Κίτσο. Προτείνει, λοιπόν, στον Ανδρέα να μιλήσει με τον ανιψιό του για να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει. Παράλληλα, ο Βαλλίδης αποφασίζει να πει στον Στάθη όλη την αλήθεια για το παρελθόν του πατέρα του και για τους λόγους που οδηγήθηκε στην αυτοκτονία, θέτοντας όμως ως όρο να μείνει μακριά από την κόρη του.

Η Μιρέλλα αποφασίζει να μπει στη στοά για να βρει τα λείψανα του αδελφού της. Και ο Τέλης, μετά το ξέσπασμα του στη Μάρμω, αναγκάζεται να φανερώσει στον Κίτσο τη μυστική του δράση με τους αντιεξουσιαστές.

Οι Πανθέοι: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 78 – Σάββατο 30/03 στις 18:40: Ο Γαλάτης βρίσκει τον Κίτσο, όμως αντί να τον πείσει να μείνει μακριά από τη Μάρμω, όπως του ζήτησε η Δέσποινα, αυτός κάνει το αντίθετο και τον βοηθάει να συνεχίσει τη σχέση του μαζί της, κανονίζοντας μάλιστα να βρεθούν κρυφά στο ξενοδοχείο της Νίνας. Όμως εκεί, θα βρεθεί κι ο Ανδρέας με τον Μαρκέζη! Παράλληλα, η σχέση του Φάνη με τον Στάθη οδηγείται σε ολοκληρωτική ρήξη μετά την αποκάλυψη πως για την αυτοκτονία του Μονογιού ευθύνονταν ο Φάνης, η Δέσποινα κι ο Σολδάτος. Στο Γραμματικό, η Μιρέλλα ζητάει τη βοήθεια του Παπά ώστε να μπορέσει να βρει τα οστά του αδελφού της και να τον θάψει όπως πρέπει. Η Θάλεια αποφασίζει να βοηθήσει τον Στέφανο και να τον φροντίσει ως γυναίκα του μετά το ατύχημα που είχε στα μεταλλεία. Τέλος, η Νίνα προσπαθεί να βρει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Μαρμάρη όμως αυτός είναι πάλι ένα βήμα μπροστά από όλους και έχει βρει τον τρόπο να διώξει τις υποψίες από πάνω του και να τις στρέψει στη Μιρέλλα…

Επεισόδιο 79 – Κυριακή 31/03 στις 18:40: Η Σεβαστή κάνει μια ύστατη προσπάθεια να υπερασπιστεί τη Μάρμω και να πείσει τη Χρυσοστόμη να την αφήσει να κάνει αυτό που πρέπει, όμως η Χρυσοστόμη είναι ανένδοτη και αποφασισμένη να μην επιτρέψει να μάθει τίποτα ο αδελφός της. Ο Ανδρέας, που όμως έχει στο μεταξύ δει τον Κίτσο και τη Μάρμω στο ξενοδοχείο της Νίνας αποφασίζει πως ήρθε επιτέλους η ώρα να μιλήσει με τη γυναίκα του και της ζητάει να παραδεχτεί την αλήθεια. Ο Στάθης, αποφασισμένος να πολεμήσει τον Φάνη και τη Δέσποινα, ζητάει από την Αλέκα να κλεφτούν ώστε να μπορεί να έχει ως σύμμαχό του, τον πατέρα της. Παράλληλα, ο Στέφανος επιστρέφει στο Γραμματικό και δέχεται να μείνει για λίγο καιρό στο σπίτι του Ισίδωρου μαζί με τη Θάλεια, που δείχνει έμπρακτα πως θέλει πραγματικά να τον φροντίσει ως γυναίκα του. Ο Μαρμάρης προχωρά με το σχέδιό του να παγιδέψει τη Μιρέλλα ώστε να πιστέψουν όλοι πως αυτή είναι η κατάσκοπος που ψάχνει η Κυβέρνηση. Η Ματούλα, μετά το γράμμα που πήρε από τον Τέλη, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποδράσει από το νησί που είναι εξόριστη…

Φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια: