Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Ant1 «Ο πρώτος από εμάς» είδαμε πως: Την ώρα που ο Έβαν, ο Φίλιππος, η Κάτια και ο Άλκης βρίσκονται στο σπίτι του Νικόλα, μια αναπάντεχη αδιαθεσία της Κάτιας θα προκαλέσει σε όλους μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία. Ο Έβαν φαίνεται να μην έχει αποδεχτεί τα νέα δεδομένα και δυσκολεύεται να συγκρατήσει την οργή που νιώθει. Η Έλενα προετοιμάζεται για τη μεγάλη συνέντευξη, που θα της δώσει αυτό που επιθυμεί πιο πολύ στη ζωή της, με τον Νικόλα για άλλη μια φορά να είναι στο πλάι της.

Ο Κοσμάς, όσο κι αν ελπίζει σε μια επανασύνδεση, καταλαβαίνει ότι ήρθε το τέλος στη σχέση του με τη Σοφία. Το παρελθόν του Φίλιππου τού χτυπά την πόρτα. Η συγκατοίκηση της Κάτιας με τον Άλκη ξεκινάει με σύννεφα στη σχέση τους, ενώ ο Άλκης βγαίνει εκτός εαυτού με τον υπερπροστατευτικό Νικόλα και αποφασίζει να τραβήξει τις γραμμές του.

Τι θα δούμε την Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 22:00 στο 45ο επεισόδιο της σειράς «ο Πρώτος από εμάς»;

Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την Έλσα και την Κάτια, που αποφασίζουν να αναλάβουν δράση. Η Έλενα πλησιάζει όλο και πιο κοντά στη γνωριμία που θα της αλλάξει τη ζωή και ο Νικόλας τής υπόσχεται να είναι δίπλα της σε αυτό το ταξίδι. Η Σοφία αποφασίζει οριστικά να προχωρήσει στον χωρισμό της με τον Κοσμά, αλλά ο Πάρης δείχνει να δυσκολεύεται να το αποδεχτεί. Ο Αλέξης προσπαθεί να πλησιάσει την οικογένεια του Φίλιππου, αλλά ο Φίλιππος νιώθει τον τρόπο του παραβιαστικό.

Η Αθηνά θα ενημερώσει την Κάτια ότι η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Άλκη οφείλεται στην ασθένειά του και ο Άλκης για πρώτη φόρα θα παραδεχτεί τον φόβο του.

Φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο: