Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Ant1 «Ο πρώτος από εμάς» είδαμε πως: Φτάνει η ώρα που η Έλενα και ο Νικόλας πρέπει να συναντήσουν τη δικηγόρο για το θέμα της υιοθεσίας αλλά ο Νικόλας δεν εμφανίζεται. Οι φόβοι της Έλενας αρχίζουν να επαληθεύονται και καλείται να σκεφτεί προσεκτικά το επόμενό της βήμα. Η Κάτια λέει το μεγάλο «ναι» στον Άλκη και ετοιμάζεται να μετακομίσει σπίτι του και το μόνο που μένει είναι να ενημερώσουν και την Έλσα.

Η Σοφία διώχνει τον Κοσμά από το σπίτι αλλά βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη δυσκολία… τη στεναχώρια του Πάρη. Ο Φίλιππος δίνει ραντεβού σε ένα καφέ με έναν άντρα από την εφαρμογή, μόνο που τελικά δεν εμφανίζεται κάποιος άγνωστος αλλά ένας άντρας από το παρελθόν.

Τι θα δούμε απόψε Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 22:00 στο 44ο επεισόδιο της σειράς «ο Πρώτος από εμάς»;

Την ώρα που ο Έβαν, ο Φίλιππος, η Κάτια και ο Άλκης βρίσκονται στο σπίτι του Νικόλα, μια αναπάντεχη αδιαθεσία της Κάτιας θα προκαλέσει σε όλους μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία. Ο Έβαν φαίνεται να μην έχει αποδεχτεί τα νέα δεδομένα και δυσκολεύεται να συγκρατήσει την οργή που νιώθει. Η Έλενα προετοιμάζεται για τη μεγάλη συνέντευξη, που θα της δώσει αυτό που επιθυμεί πιο πολύ στη ζωή της, με τον Νικόλα για άλλη μια φορά να είναι στο πλάι της.

Ο Κοσμάς, όσο κι αν ελπίζει σε μια επανασύνδεση, καταλαβαίνει ότι ήρθε το τέλος στη σχέση του με τη Σοφία. Το παρελθόν του Φίλιππου τού χτυπά την πόρτα. Η συγκατοίκηση της Κάτιας με τον Άλκη ξεκινάει με σύννεφα στη σχέση τους, ενώ ο Άλκης βγαίνει εκτός εαυτού με τον υπερπροστατευτικό Νικόλα και αποφασίζει να τραβήξει τις γραμμές του.

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου: