Νέο επεισόδιο για τον «Σασμό» απόψε, Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 21:00. Η Σάντρα γνωρίζεται με τον Αστέρη που τον κοιτά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η Νάντια μπαίνει σε σκέψεις γιατί κανείς δεν της ανέφερε ότι ο Μαθιός είναι ύποπτος για τον φόνο του πατέρα της και ζητάει επίμονα απαντήσεις. Η Θοδώρα σκέφτεται σοβαρά την πρόταση που της έκανε ο Γιώργος και αποφασίζει να του απαντήσει. Η Βασιλική πριν τα βρει με την Καλλιόπη, θέλει να θέσει τα όριά της.

Ο Χρήστος παρατηρεί ότι η Στέλλα είναι απόμακρη μαζί του και της ζητά εξηγήσεις, ενώ ο Μαθιός ετοιμάζεται να πει στον Αστέρη το πρόβλημα που έχει με την Βασιλική, ρισκάροντας για άλλη μια φορά τη σχέση τους. Ο Δημήτρης συστήνει σε όλους την κόρη του Σάντρα.

Η Σάντρα Μαραθάκη είναι κόρη του Δημήτρη Μαραθάκη, παιδί χωρισμένων γονέων. Είναι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά εξαιτίας κάποιων δικών της προβλημάτων έχει εγκαταλείψει τις σπουδές της. Έχει μια κάποια τάση παραβατικότητας, έναν εθισμό στον ηλεκτρονικό τζόγο. Είναι αρκετά δυναμική προσωπικότητα, ανεξάρτητη, αυτόνομη και απρόβλεπτη. Θα ερωτευτεί τον Αστέρη με την πρώτη ματιά και κάπου εκεί αρχίζουν όλα…

Δείτε το sneak preview: Ο Δημήτρης συστήνει σε όλους την κόρη του Σάντρα

Δείτε το trailer

Δείτε φωτογραφίες…