Με την καθιερωμένη αποχώρηση ολοκληρώθηκε ο δεύτερος ημιτελικός του My Style Rocks στο επεισόδιο της Τετάρτης (28/6). Πρώην παίκτριες ξαναβρέθηκαν στην πασαρέλα του διαγωνισμού μόδας με τις fashionistas να επιμελούνται το styling τους και να κρίνονται για το πώς «έντυσαν» ένα άλλο πρόσωπο.

Στον Στέλιο Κουδουνάρη ξύπνησαν… εφιαλτικές μνήμες στην θέαση της Τζένης, η οποία όπως το συνήθιζε και όταν συμμετείχε παλιότερα στο ριάλιτι ήταν για ακόμη μια φορά πνεύμα αντιλογίας. Έχασε την ψυχραιμία της όταν άκουσε την κριτική του για την εμφάνισή της με την οποία διαφωνούσε και τη «φοβήθηκε» το μάτι του – «Θα μου φέρει την τσάντα στο κεφάλι», «Χριστέ μου! Σαν να μην πέρασε όντως μια μέρα» αναφώνησε ο Κύπριος σχεδιαστής.

Στα highlight του επεισοδίου η κόντρα της Σελένης με τη Νικόλ. Η πρώτη τις τελευταίες ημέρες δεν έχει την καλύτερη διάθεση στο My Style Rocks αφού οι κόντρες με τις συμπαίκτριές της και – δη με τη Χριστιάννα τελευταία – δεν έχουν σταματημό. Περίμενε ότι θα συνέβαιναν κάποια πράγματα στο παιχνίδι και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε αρνητικά όπως ανέφερε και ξεκαθάρισε:

«Ναι, είμαι ξεκάθαρα στόχος. Επειδή οι συμπαίκτριές μου θεωρούσαν ότι καθώς εγώ δεν είμαι τόσο δυνατή στα social media, δεν επικοινωνώ τόσο πολύ το παιχνίδι έξω, δεν δημιουργώ ίντριγκα έξω, θα ήμουν ο αδύναμος κρίκος στον τελικό και πατώντας στον χαρακτήρα μου που είμαι παρορμητική και μιλάω εδώ μέσα προσπαθούν να αποδομήσουν την προσπάθειά μου ώστε να φανώ λίγη και ανεπαρκής για τη θέση που βρίσκομαι. Έτσι είναι ο ανταγωνισμός (αυτό είναι αθέμιτος ανταγωνισμός παρενέβη ο Δημήτρης Σκουλός). Είμαι ένας άνθρωπος που τον φθονούν σίγουρα οι συμπαίκτριές μου γιατί τα έχω καταφέρει μόνη μου (σ.σ. χωρίς βοήθεια από στυλίστες και συνεργασίες με μπουτίκ), έχω πάρει τρεις νίκες, ξέρω από μόδα, δεν ήρθα με από πίσω να έχω φίλους του χώρους και αυτό από μόνο του εγείρει φθόνο και ζήλια. Προτιμώ να μην μπω σε περαιτέρω διαμάχη γιατί ξέρω ότι θα αδικήσω τον εαυτό μου και αυτή την κοπιώδη προσπάθεια που έκανα μέχρι εδώ» μίλησε με ειλικρίνεια η παίκτρια.

Όσο οι κριτές συνομιλούσαν με τη Σελένη, η Νικόλ γελούσε ειρωνικά, χασμουριόταν ψεύτικα και μουρμούριζε συνεχώς ότι «βαρέθηκε» και «νυστάζει».

Ο Δημήτρης Σκουλός το εντόπισε και θέλησε να ξεκαθαρίσει το τι ακριβώς συμβαίνει.

Δ.Σ: Νικόλ τι συμβαίνει και τόση ώρα γελάς, γελάς; Σε βλέπω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.

Νικόλ: Είμαι χαρούμενο κορίτσι.

Δ.Σ: Δεν γελάς γι’ αυτό. Παραείσαι χαρούμενη. Τι συμβαίνει; Με κοροϊδεύει τώρα. Όταν ένας άνθρωπος ανοίγει την καρδιά του και εσύ να κάθεσαι να γελάς έτσι δεν είναι κομψό.

Νικόλ: Για τη Σελένη λέτε; Ποιος τη φθονεί και τη ζηλεύει; Ναι, είναι ειρωνικό το γέλιο μου.

Σελένη: Την μύγα έχεις και μυγιάζεσαι; Εσύ τώρα μίλησες. Άρα εσύ έχεις τη μύγα και μυγιάζεσαι. Και με επιβεβαιώνεις για ακόμη μια φορά.

Νικόλ: Έχω κουραστεί ρε Σελένη.

Σελένη: Άμα έχεις κουραστεί, πέσε για ύπνο να χαλαρώσεις!

Τα αναφιλητά της Χριστιάννας και τα ξινά μούτρα των συμπαικτριών της

Νικήτρια της ημέρας αναδείχθηκε η Όλγα Κοτλιδά, καθώς ήταν η παίκτρια συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στον ημιτελικό.

Στο τελευταίο μέρος, η οικοδέσποινα Κατερίνα Καραβάτου έθεσε την Χριστιάννα Κατσιέρη, την Νικόλ Δεσποτοπούλου και την Σελένη Φωτιάδη στη διάθεση της κριτικής επιτροπής, καθώς ήταν οι παίκτριες με τις χαμηλότερες βαθμολογίες.

Αυτή τη φορά, λόγω ημιτελικού, οι παίκτριες δεν μπορούσαν να σώσουν κάποια από τις διαγωνιζόμενες, οπότε οι κριτές αποφάσισαν κατευθείαν ποια θα αποχωρούσε.

«Ήταν μεγάλο ταξίδι και για τις τρεις σας. Είστε εδώ από την πρώτη μέρα, με πολύ κόπο. Πολύ άξιες και οι τρεις. Είναι σαν να είστε και οι τρεις στον τελικό. Δυστυχώς, πρέπει κάποια να φύγει. Είναι η πιο δύσκολη αποχώρηση όλης της σεζόν, ίσως και η πιο άδικη, γιατί μας χωρίζει ένα επεισόδιο από τον τελικό» είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Στη συνέχεια ανακοίνωσε πως η Χριστιάννα Κατσιέρη είναι η παίκτρια που αποχωρεί από τον διαγωνισμό.

Η Χριστιάννα ξέσπασε σε κλάματα, ωστόσο, σημείωσε πως είναι δάκρυα χαράς, καθώς αισθάνεται ανακούφιση. Ευχαρίστησε την παραγωγή, τους κριτές και την παρουσιάστρια και αποχαιρέτησε με αγκαλιές όλες τις συμπαίκτριές της.

Η Κατερίνα Καραβάτου βούρκωσε, ενώ όσο η παίκτρια μιλούσε στην παρουσιάστρια, η κάμερα έδειχνε τις αντιδράσεις των άλλων κοριτσιών, με την Νικόλ και τη Σελένη να ξινίζουν το πρόσωπό τους καθώς μόνο μαλλί με μαλλί δεν είχαν πιαστεί στον διαγωνισμό με την αποχωρήσασα.

Σήμερα το απόγευμα (Πέμπτη, 29/06) στις 17:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του φετινού My Style ocks, με την νικήτρια να κερδίζει 30.000 ευρώ.

Οι πέντε φιναλίστ είναι οι: Όλγα Κοτλιδά, Νικόλ Δεσποτοπούλου, Σελένη Φωτιάδη, Emilia Vodos, Αναστασία Σαμαρά.