Ολοκληρώθηκε ο ημιτελικός του My Style Rocks με την πασαρέλα των πέντε πρώην παικτριών μπροστά από την κριτική επιτροπή. Την Τρίτη (27/6) η Νικόλ Δεσποτοπούλου παρουσίασε το δικό της styling πάνω στη Ρέινα Βενέτη με το βαθμολογικό αποτέλεσμα να είναι χαμηλότερο από αυτό που περίμενε.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (28/6) η Σελένη Φωτιάδη «έντυσε» την Ευτυχία Γαντά και η Αναστασία Σαμαρά την Τζένη Γεωργιάδου, την 3η φιναλίστ από την τέταρτη σεζόν του My Style Rocks. Η Όλγα Κοτλιδά επανέφερε στην πασαρέλα την Ειρήνη Παπαβασιλείου για να βάλει ένα «periodt», ενώ η Emilia Vodos επιμελήθηκε το look της Χαράς Βογδοπούλου. Η Χριστιάννα Κατσιέρη τέλος προσκάλεσε στο πλατό την Ίριδα Παπουτσή αμέσως μετά την αποχώρησή της, για να ζήσει κι εκείνη τον ημιτελικό.

Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε στο πλατό τις πρώην διαγωνιζόμενες με χαρά και συγκίνηση, ενώ ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης έπρεπε να αξιολογήσουν τις ικανότητες των fashionistas στο styling ενός άλλου προσώπου.

Κάποιες διαγωνιζόμενες προσπάθησαν να προσεγγίσουν το στιλ του μοντέλου τους και άλλες δημιούργησαν μία εικόνα μεταφέροντας στοιχεία του προσωπικού τους ενδυματολογικού γούστου.

Μάλιστα, ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν έκρυψε τον προσωπικό του φόβο όταν αντίκρισε ξανά την Τζένη. Ειδικότερα, η νεαρή διαγωνιζόμενη του My Style Rocks βρέθηκε στην πασαρέλα του ριάλιτι με μια ιδιαίτερη ενδυματολογική επιλογή που έκανε για εκείνην η Αναστασία Σαμαρά.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης βλέποντάς την του ήρθαν μνήμες από τις επικές συνομιλίες που είχαν όταν η Τζένη συμμετείχε στο παιχνίδι ως διαγωνιζόμενη.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής του παιχνιδιού δεν εντυπωσιάστηκε από το αποτέλεσμα. «Όλο το πάνω είναι ωραίο, αλλά δεν μου αρέσουν πολύ τα παπούτσια, σχεδόν καθόλου».

«Κατά τα άλλα μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το τιρκουάζ χρώμα με τα γάντια, όλο το πάνω κομμάτι και γενικά καλά πήγες. Να μην αλλάζαμε όμως παπούτσια;» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κουδουνάρης και πρόσθεσε: «Θα ήταν τεράστια η διαφορά γιατί είναι κοντό το παντελόνι και φαίνεται όλο το παπούτσι».

Η άρνηση όμως της Τζένης στα σχόλια, η οποία μάλιστα φάνηκε να μην δέχεται με ψυχραιμία την κριτική του σχεδιαστή «Εγώ διαφωνώ πάντως! Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε» έκανε τον Κύπριο κριτή του ριάλιτι μόδας να αναφωνήσει: «Χριστέ μου! Σαν να μην πέρασε όντως μια μέρα! Θα είχε πάρα πολύ μεγάλη διαφορά, Τζένη, αν ήταν χοντρό το παπούτσι! Ναι, ναι».

«Θα μου φέρει την τσάντα στο κεφάλι, παιδιά» συμπλήρωσε, με χιούμορ, ο Στέλιος Κουδουνάρης κάνοντας τους πάντες να λυθούν στα γέλια στο πλατό.