Λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό οι παίκτριες του My Style Rocks προσπαθούν να εντυπωσιάσουν για το γκραν φινάλε. Άλλες τα καταφέρνουν και άλλες πάλι φορούν ρούχα που ενδεχομένως να μην επέλεγαν ούτε στις αρχές του παιχνιδιού.

Την ίδια ώρα οι κόντρες καλά κρατούν. Όπως αυτή της Χριστιάννας με την Σελένη, με την πρώτη στο επεισόδιο της Τρίτης (27/6) να εμφανίζεται με τα νύχια ακονισμένα και έτοιμη για καβγά από την πρώτη κιόλας πρόταση που βγήκε από τα χείλη της συμπαίκτριάς της όταν έκρινε το look της, το οποίο δεν βρήκε δύσκολο γι’ αυτή τη φάση του διαγωνισμού.

Η Χριστιάννα ήταν ειρωνική μαζί της λέγοντάς της ότι και εκείνη δεν είχε κάνει κάτι ιδιαίτερο με την εμφάνισή της, επομένως δεν είχε λόγο να της πει πράγματα που δεν εφάρμοσε ούτε η ίδια στο image της.

Η επιλογή της δεν άρεσε ούτε στον Στέλιο Κουδουνάρη που σχολίασε αρνητικά κι αυτός την εμφάνιση της Χριστιάννας, αφού κατά την γνώμη του, το συγκεκριμένο look δεν ήταν για ημιτελικό.

«Τι έχεις πάθει; Γιατί τα βάζεις με τις συμπαίκτριές σου; Επειδή είμαστε όλοι εδώ, βλέπουμε ότι μαλώνεις μόνη σου. Ήρθες στον ημιτελικό να κάνεις μαναφούκι; Πες μου τώρα αλήθεια».

«Οι συμπαίκτριές μου τα βάζουν μαζί μου. Με τη Σελένη ένιωσα περίεργο vibe γιαυτό… Γενικά τις νιώθω πιο χαριστικές μεταξύ τους στη βαθμολογία. Επειδή όπως είπατε είμαι πιο αδύναμη, μάλλον τα βάζουν μαζί μου. Δεν ήρθα με αυτό το σκοπό (να κάνω μαναφούκι). Αλλά δεν θα περάσει και το δικό τους» αποκρίθηκε η Χριστιάννα για να ακούσει την κριτική για το ντύσιμό της.

«Λοιπόν ας πάμε σε αυτό το μαύρο look. Τι θέση έχει στον τελικό αυτό το look; Ωραία γελάσαμε, αλλά πες μου είναι τώρα αυτή εμφάνιση για ημιτελικό; Που είναι το styling; Που είναι η προσπάθεια, πώς θα διεκδικήσεις την θέση στον τελικό; Δεν έπρεπε να τα δώσεις όλα σήμερα; Πως διεκδικείς την θέση στον τελικό;», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Τα σκληρά λόγια της Ηλιάνας και τα κλάματα της Χριστιάννας – «Έχετε βρει μια παίκτρια και παίζετε με τα όριά της»

Όταν ήρθε η ώρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να σχολιάσει το ρούχο της Χριστιάννας, θέλησε και η ίδια να καταλάβει τι κόντρα υπάρχει με τη Σελένη που βρίσκεται μονίμως στο στόχαστρο.

«Χριστιάννα μου, δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει την εβδομάδα τελικού με σένα, τις συμπαίκτριές σου και την Σελένη. Νομίζω ότι έχετε βρει μια συγκεκριμένη παίκτρια και δοκιμάζετε τα όρια της, που προφανώς θέλει και αυτή να περάσει καλά και κάνει υπομονή όπως έχω καταλάβει. Δεν γελούσε η Σελένη!» ανέφερε αρχικά το μοντέλο και κριτής του ριάλιτι μόδας καθώς η Χριστιάννα την ώρα που έκρινε συμπαίκτριά της, διέκρινε κάποια περίεργη ατμόσφαιρα και θεώρησε πως γελούσαν κάποιες εις βάρος της.

«Είναι κάποιες μέρες που είναι κάπως οργανωμένο, σαν να την φοβάστε ότι θα σας περάσει όλες στον τελικό… Δεν έχει εξήγηση όλο αυτό. Μου φαίνεται περίεργο και φαίνομαι πλέον και ‘γω να είμαι η ξαδέλφη της Σελένης που λέω “γιατί πειράζετε την φιλενάδα μου”. Φαίνεται όμως περίεργο» πρόσθεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την Χριστιάννα Κατσιέρη να αρνείται όσα ειπώθηκαν και να ζητάει μάλιστα συγγνώμη από την συμπαίκτρια της, Σελένη Φωτιάδη.

Όταν όμως ήρθε η σειρά να κριθεί η ενδυματολογική της επιλογή, η νεαρή διαγωνιζόμενη δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση από την σκληρή κριτική της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και ξέσπασε σε κλάματα.

«Το είδες αυτό στον καθρέφτη πριν έρθεις εδώ; Είναι λάθος! Δεν έχει να κάνει αν είναι ιδιαίτερο… Δεν είπαμε εμείς να φορτώσεις πάνω την Άρτα και τα Γιάννενα και να έρθεις με ένα μαύρο πουκάμισο και μια παντελόνα… Να βάλεις ιδιαίτερα παπούτσια; Να βάλεις μια τσάντα που ταιριάζει; Ένα κόσμημα που έχει σχέση με τα υπόλοιπα που φοράς; Τα γυαλιά της Όλγας που μάλλον σου παράπεσαν μέσα στην τσάντα; Τι να πούμε για αυτό το λουκ;».

«Σας καταλαβαίνω» πρόδωσε δειλά η παίκτρια για να επιμείνει με λόγο αιχμηρό η κριτής της. «Μας καταλαβαίνεις, αλλά στο προηγούμενο επεισόδιο σου δίνουμε την ευκαιρία αφού έφτασες μέχρι εδώ, να έχεις την πιθανότητα να φτάσεις μέχρι τον τελικό, είσαι στεναχωρημένη, είσαι δακρυσμένη, θέλεις την ευκαιρία και μετά έρχεσαι εδώ… Εσύ όμως διαγωνίζεσαι».

«Είμαι έτσι, γιατί το ήξερα ότι θα συνέβαινε αυτό. Γιατί πάντα θα πάει στραβά με κάτι που θα φέρω. Λέω ok θα μου δώσουν την ευκαιρία, αλλά αύριο πάλι θα μου πουν ότι δεν έχω κάνει κάτι. Το ένιωθα» είπε η διαγωνιζόμενη για να της απαντήσει η Ηλιάνα «Το νιώθεις, γιατί το βλέπεις στον καθρέφτη. Την ευκαιρία δεν την δίνεις εσύ στον εαυτό σου. Το να έρθεις εδώ και να φανταστείς ότι η Σελένη, η τάδε, η δείνα ξαφνικά χαμογέλασε και δημιούργησες μια ιστορία, είναι αυτό που σε έχει κρατήσει πίσω σε όλα».