H Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κάνουν μαζί συναυλιακή περιοδεία και μίλησαν την Τρίτη (27/6) στον Άρη Καβατζίκη και το «Πάμε Δανάη». Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η ερώτηση για την προσωπική τους ζωή και πώς διαχειρίστηκαν τα media, τελείως διαφορετικά η καθεμία.

Για παράδειγμα δεν είναι ευρέως γνωστό ότι η Ελευθερία Αρβανιτάκη έχει κάνει δύο γάμους και ισάριθμα διαζύγια «Ήταν όρος μου με όλους τους δημοσιογράφους που έχω συναντηθεί όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν μιλάμε για την προσωπική μου ζωή», σε αντίθεση με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που η προσωπική της ζωή με τον πρόσφατο χωρισμό της από τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου και την νέα της σχέση με τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο, εκτίθεται πολύ στα Μέσα.

«Παίζει ρόλο η εποχή μας, αναζητάει όλος ο κόσμος μία εικόνα, ένα γεγονός, ένα κουτσομπολιό. Μπορεί να έχω κάνει κι εγώ κάποιο λάθος στο παρελθόν και να έχω δώσει κάποιο λάθος σήμα, δεν μπορώ να το πετάξω όλο στα media, απλώς είναι ένα πράγμα κουραστικό και εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Με γοητεύει το γεγονός ότι δεν ήξερα για τη ζωή της Ελευθερίας», δήλωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Όπως είναι ωραίο να βρίσκεσαι με ανθρώπους, έτσι είναι ωραίο να χωρίζεις από ανθρώπους όταν δεν έχει να σε βγάλει πουθενά. Είναι ωραίο να μπορείς να έχεις τον χρόνο να το επεξεργαστείς, χρειάζεσαι προσωπικό χρόνο προτού δημοσιοποιηθεί κάτι. Εγώ δεν τον είχα, μου ήρθαν τα πράγματα μαζεμένα, έχω μάθει πλέον τον τρόπο να τα διαχειρίζομαι. Οι χρόνοι κι ο σεβασμός είναι σημαντικά, έξαλλου εγώ δεν κρύβομαι. Δεν θα κρυφτώ, δεν κρύβομαι, με ρωτάνε οι άνθρωποι στον δρόμο, απαντώ, αλλά άλλο οι άνθρωποι άλλο τα Μέσα», συμπλήρωσε η Ελεωνόρα και σε άλλο σημείο της συνέντευξής της ανέφερε πως:

«Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα πως ό,τι με στενοχωρεί και μου βάζει πολύ αυστηρά όρια και δεν νιώθω καλά, με μαράζωνε και αποφάσισα κάποια στιγμή τους ανθρώπους ή τις καταστάσεις που μου στερούν την ελευθερία της έκφρασης και τον περιορισμό του χαρακτήρα μου να τους απομακρύνω και αυτό είναι μια απόφαση που από την ημέρα που την πήρα, έγιναν σχεδόν μαγικά τα πράγματα, δηλαδή ό,τι με βάραινε και ό,τι με περιόριζε σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο που εμένα δεν μου έκανε καλό εξαφανίστηκε από τη ζωή μου, μέχρι που και σήμερα ακόμη είμαι σε αυτή την διαδικασία. Δεν αφήνω πλέον πολύ καιρό τους ανθρώπους ή τις καταστάσεις που με στεναχωρούν ή με βαραίνουν να παγιώνονται. Προσπαθώ να απαλλαγώ γρήγορα από αυτές» τόνισε χαρακτηριστικά.