Η Αναστασία είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προδιαγραφές στο My Style Rocks λαμβάνοντας, μάλιστα, αρκετές φορές την πρώτη θέση. Οι κριτές την είχαν ως παράδειγμα προς μίμηση προς τις άλλες παίκτριες, οι οποίες την είχαν βάλει στην black list.

Ωστόσο, στο επεισόδιο της Παρασκευής (2/6) η παίκτρια έπεσε σε ατόπημα και η εμφάνισή της έδωσε έμπνευση στον Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος προέβη απέναντί της σε επικό τρολάρισμα.

Η διαγωνιζόμενη στο κόνσεπτ της θα επισκεπτόταν την εθνική πινακοθήκη. Φόρεσε παντελόνι, πουκάμισο και μια καζάκα όλα σε χρώμα λευκό, το οποίο “έσπασε” με ένα σκούρο μπλε σακάκι και γαλάζια παπούτσια και τσάντα, με το καπέλο στην εμφάνισή της να είναι το αξεσουάρ που θύμισε στον φωτογράφο παγωτατζή. Έτσι ο κριτής βλέποντας την παίκτρια σκέφτηκε να παραγγείλει «Μία μπάλα παγωτό βανίλια και μία σοκολάτα». Βέβαια όπως πρόσθεσε θα μπορούσε έτσι όπως είχε ντυθεί να είναι και μια κομψή γυναίκα που δουλεύει σε εργοστάσιο αλλαντικών.

«Έλα τώρα, άντε» τον… μάλωσε η Κατερίνα Καραβάτου, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να επικροτεί την ατάκα του κριτή λέγοντας ότι «τέλειο, είναι τέλειο αυτό που σου λέει» και την Αναστασία γελώντας να αναφέρει ότι την προηγούμενη φορά το λουκ της για τον φωτογράφο παρέπεμπε σε άτομο που έκανε οξυγονοκόλληση και τώρα σε παγωτατζή. «Έγινε στολή όλη η εμφάνισή σου. Το καπέλο είναι μόδας, αλλά το σχήμα του αυτό είναι και θυμίζει καπέλο του παγωτατζή, καπέλο του Ποπάϋ, καπέλο ναύτη. Έπρεπε να το αντιμετωπίσεις διαφορετικά σε άλλη εμφάνιση μη αναμενόμενη».

Η Όλγα τώρα που είχε στην εμφάνισή της επίσης λευκό και γαλάζιο χρώμα… ανέλαβε να προωθήσει την επιχείρηση-παγωτατζίδικο της Αναστασίας. «Έχει χιούμορ και είναι ακομπλεξάριστη» είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης και ξαφνικά το πολυσυζητημένο καπέλο… ταίριαξε τέλεια και στο περίεργο λουκ της Όλγας που πήγαινε στην παρουσίαση του σχεδιαστή φίλου της.

Το δε, εν λόγω καπέλο θα μπορούσε να αποτελεί τη… μασκότ και άλλης επιχείρησης για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία θα ζητούσε σίγουρα από την Όλγα «ένα αναψυκτικό, μια πατάτες…».