Το τέλειο άγγιξε η εμφάνιση της Emilia Vodos στο επεισόδιο της Παρασκευής (2/6) του My Style Rocks και έγινε η πρώτη παίκτρια για τη φετινή σεζόν (εξαιρουμένων των γκαλά) που κατάφερε να πάρει το 5άρι από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Οι άλλοι δύο κριτές, ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο Δημήτρης Σκουλός δεν της έδωσαν το «άριστα», όμως τη βαθμολόγησαν με 4, εμφανώς ενθουσιασμένοι και εκείνοι με το λουκ της.

Η Emilia Vodos συγκεκριμένα φόρεσε ένα λευκό παντελόνι καμπάνα, λευκά ψηλά παπούτσια, ένα χρωματιστό πουκάμισο και χρυσά κοσμήματα, ενώ κρατούσε μία μπεζ τσάντα. Το concept της ήταν ότι βρίσκεται σε ξενοδοχείο στο Μόντε Κάρλο και κάνει δοκιμή αρωμάτων μαζί με τις φίλες της.

«Νομίζω ότι γενικά δεν σηκώνει πολλή συζήτηση αυτό το look. Γενικά είσαι ένα κορίτσι που μας «πούλησε» αυτή την εικόνα, περιμέναμε να δούμε αυτές τις εμφανίσεις από εσένα καθημερινά και το αποζητούσαμε. Κάπου στην πορεία λίγο το χάσαμε, σαν να το ξαναβρήκαμε οπότε επειδή το βλέπω και μπορεί να μην το ξαναδώ. Κι επειδή το περιμέναμε πάρα πολύ καιρό… Νομίζω ότι ήρθε αυτή η μέρα. Είναι το πιο ωραίο look που έχεις φέρει μέχρι σήμερα. Είναι ολόσωστο. Και είναι 100% εσύ» της είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, βάζοντάς της 5 και αφήνοντας την Emilia με το στόμα ανοιχτό.

«Α! Αλήθεια; Όντως;» αναφώνησε η Κατερίνα Καραβάτου με την Emilia Vodos να κάνει τον σταυρό της, να τονίζει έκπληκτη «ο Χριστός και η Παναγία» και να κάθεται στο πλατό. «Δεν το πιστεύω. Ουάου. Ευχαριστώ πάρα πολύ» πρόσθεσε, το μεγάλο φαβορί του ριάλιτι μόδας.

«Δεν έχει ούτε ένα λάθος» πρόσθεσε ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος της έβαλε 4 και τόνισε: «Πολύ ωραίο look. Πάρα πολύ ωραίο παντελόνι, πάρα πολύ ωραία γυαλιά για αυτό το look, ωραία σκουλαρίκια. Τα παπούτσια, αν και δεν μου αρέσουν γενικά, σε αυτή την εμφάνιση είναι ολόσωστα. Μου αρέσει πολύ η εικόνα σου. Μέχρι και το δαχτυλίδι είναι σωστό. Είναι λιτή, αλλά έξτρα».

«Δεν έχω λόγια. Πραγματικά δεν έχει λάθος αυτό που έκανες και συγχαρητήρια. Βλέπω μέχρι και τα σκουλαρίκια πόσο σωστά είναι και τα γυαλιά που είναι πολύ δύσκολο να τα συνδυάσεις με κάτι άλλο, γιατί μπορούν να γίνουν γραφικά. Είσαι καταπληκτική. Δεν είναι εύκολες αυτές οι εμφανίσεις» είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Σκουλός.