Αυτό το Σάββατο 3 Ιουνίου και την Κυριακή 4 Ιουνίου, και κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00 το «Ant1 Flashback» με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη έρχεται στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV για να ταξιδέψει τους τηλεθεατές πίσω στον τηλεοπτικό χρόνο και να χαρίσει στιγμές γέλιου, συγκίνησης και νοσταλγίας.

Αυτό το Σάββατο 3 Ιουνίου, η εκπομπή θα ασχοληθεί με τις πρωινές εκπομπές του Ant1. Ο Ant1 ανακάλυψε τη μυστική συνταγή του πετυχημένου… «Πρωινού Καφέ» και έκτοτε, παρότι πολλά άλλαξαν, η γεύση του πρωινού παραμένει πάντα δια χειρός Ant1! Το Σάββατο 3 Ιουνίου, FLASHBACK στον ΑΝΤ1 θα κάνουν, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας, η Λίτσα Πατέρα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο Βαγγέλης Περρής, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Κώστας Τσουρός και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρεται στη διαφορά στο περιεχόμενο και τις ανάγκες του «παλιού πρωινού» και των πιο σύγχρονων εφαρμογών του.

«Το παλαιότερο είχε πολλή λιγότερη δουλειά, δημοσιογραφική δουλειά. Διότι είχε διάφορες στάνταρ στήλες που δεν είχαν δημοσιογραφικό κόπο από πίσω, είχαν παραγωγικό κόπο για να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα, που ήταν όμως με λιγότερο κόπο και λιγότερη δουλειά. Τώρα, σκέψου ότι από τις τρεις ώρες εκπομπής, οι δυο ώρες έχουν να κάνουν με πρωτολιακά θέματα. Υπάρχει μια ομάδα από πίσω που σκίζεται κυριολεκτικά, καθημερινά και δουλεύει μέχρι αργά το βράδυ για να τα παράξει ή να δώσει το κάτι παραπάνω γιατί υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός. Άρα αυτό το Πρωινό είναι πολύ πιο δύσκολο σε σχέση με το παλιότερο Πρωινό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Όσα θα δούμε την Κυριακή 4 Ιουνίου

Τα τραγούδια που γράφτηκαν και άλλα που, αν και απλώς ακούστηκαν, μέσα από τις μοναδικές σειρές του ΑΝΤ1 αγαπήθηκαν και τραγουδήθηκαν από τους τηλεθεατές. Την Κυριακή 4 Ιουνίου, FLASHBACK στον ΑΝΤ1 θα κάνουν, μεταξύ άλλων, η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, ο Κώστας Κουτσομύτης, ο Χάρης Ρώμας, ο Μάριος Αθανασίου και η Φωτεινή Βελεσιώτου. Δείτε ένα απόσπασμα από όσα λέει η Φωτεινή Βελεσιώτου σχετικά με τραγούδι των τίτλων στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».