Η εμφάνιση της Χριστιάννας στο My Style Rocks της Τρίτης (23/5) περιλάμβανε κομμάτι που πήρε από δημοφιλή τραγουδίστρια. Αφού η διαγωνιζόμενη έκανε την καθιερωμένη της πασαρέλα έφτασε δίπλα στην Κατερίνα Καραβάτου και εκείνη την υποδέχτηκε με την ατάκα «Στραφταλίζεις, το λιγότερο που μπορώ να πω» για να τη ρωτήσει στη συνέχεια για το κόνσεπτ της.

«Εγώ δούλευα κάποια χρόνια υποδοχή σε νυχτερινό κέντρο. Κάνει εγκαίνια το συγκεκριμένο μαγαζί για σεζόν-καλοκαίρι και διοργανώνει ένα πάρτι, στο οποίο είμαι καλεσμένη» δήλωσε η παίκτρια.

Η Αναστασία εξέφρασε την απορία της για το top και η Χριστιάννα ανέφερε ότι δεν είναι φτιαγμένο πάνω της, αλλά είναι φτιαγμένο πάνω σε μια τραγουδίστρια και μετά από σχετική ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου αποκάλυψε ότι πρόκειται για τη Marilena των «Kings».

Η διαγωνιζόμενη εμφανίστηκε στη συνέχεια μπροστά στην κριτική επιτροπή για να αξιολογηθεί και να βαθμολογηθεί και τον λόγο πήρε πρώτη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου θα ήθελα για να ξεκινήσω. Δεν το λυπήθηκες καθόλου το στρας» είπε το μοντέλο.

«Δεν το έβαλα εγώ. Η Μαριλένα το είχε» απάντησε η παίκτρια και μαζί με την παρουσιάστρια άρχισαν να τραγουδούν την μεγάλη επιτυχία «Madame» των Kings Χ Trannos «Σε θέλω και ας μην ξέρω Που θα βγεί ούτε καν… Της αρέσει να ‘μαι αλήτης Και εγώ να ‘μαι Madame».

«Και που το φόραγε αυτό;» ρώτησε με τη σειρά του ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Νομίζω στα μουσικά βραβεία το είχε βάλει» έκανε η Χριστιάννα και ένα «μμμ» κυριάρχησε στο στούντιο.