Στην εκπομπή του Open για τις εκλογές 2023 βρέθηκε καλεσμένη η Όλγα Τρέμη. Η δημοσιογράφος επέστρεψε στον τηλεοπτικό αέρα μέσα από την συχνότητα του Open χωρίς όμως αυτή η εμφάνισή της στο πλατό να σηματοδοτεί και την έναρξη της συνεργασίας της με τον σταθμό.

Η Όλγα Τρέμη, με μακρά εμπειρία στις εκλογικές διαδικασίες, εξήγησε για ποιο λόγο θεωρεί πως η προεκλογική εκστρατεία ήταν ανούσια και ποιοι είναι οι δύο λόγοι που δεν βοηθούν στο να υπάρξει ασφαλής πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των εκλογών.

«Σε μεγάλο βαθμό ήταν ανούσια αυτή η προεκλογική εκστρατεία. Θα κριθεί σε δύο σημεία. Από την πλευρά τις αντιπολίτευσης τέθηκε πολύ επιθετικά το θέμα των υποκλοπών και το θέμα των απευθείας αναθέσεων» ανέφερε αρχικά η Όλγα Τρέμη.

«Από τις σημερινές απαντήσεις θα κριθεί κατά πόσο αυτό το στοιχείο της προεκλογικής πολιτικής κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ και δευτερευόντως του ΠΑΣΟΚ, έπαιξε ή δεν έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση της τελικής κρίσης των ψηφοφόρων» τόνισε η δημοσιογράφος και πρόσθεσε: «Μπαίνοντας στην τελική ευθεία ήταν πολύ μεγάλος ο βαθμός αβεβαιότητας ως προς την ασφαλή πρόβλεψη για δυο λόγους. Υπάρχουν συμπολίτες μας που αποφασίζουν τελευταία στιγμή μπροστά στο παραβάν. Επίσης, υπήρχε μια τρομερή μοναδική βουβαμάρα… Μου έλεγαν οι οδηγοί ταξί πως έμπαιναν οι πελάτες μέσα στο αυτοκίνητο και ήταν μούγκα. Αυτό συμβαίνει πρώτη φορά. Άντε να βγάλεις αποτέλεσμα».

Αποτελέσματα – Εκλογές 2023: Παρακολουθήστε εδώ λεπτό προς λεπτό τη ροή των αποτελεσμάτων