Φανερά προβληματισμός ο Τάκης Καραγκούνιας στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star που θα προβληθεί το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (11/04) καθώς όπως χαρακτηριστικά θα πει στην κάμερα του reality επιβίωσης: «Άλλο ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου. Ότι κάνω γυναίκες να κλαίνε και αυτές οι γυναίκες μπορεί να έχουν κάνει εμένα να κλάψω».

Στην παραλία δεν θα αργήσει να δημιουργηθεί ακόμα μια ένταση ανάμεσα στον Μισθοφόρο και την Αφροδίτη Σκαφίδα η οποία θα σημειώσει για τον συμπαίκτη της πως: «Θεωρώ ότι ο Τάκης μερικές φορές προσπαθεί να το παίξει θύμα ενώ ουσιαστικά αυτός είναι ο θύτης. Δεν μπορώ να ακούω τη φωνή του. Δεν μπορώ να δημιουργούνται συνεχώς εντάσεις».

Το έπαθλο φαγητού

Με το χθεσινό αγώνισμα ασυλίας ολοκληρώθηκαν οι υποψήφιοι της πρώτης εβδομάδας και απόψε στις 21.00 οι δυο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες με στόχο ένα τεράστιο έπαθλο. Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor All Star είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Παναγιώτης Κωνσταντίνίδης. Οι παίκτες των δυο ομάδων, θα μπουν δυναμικά στον στίβο μάχης και θα διεκδικήσουν το έπαθλο φαγητού. Μόνο μια όμως θα καταφέρει να πάρει τη νίκη. Ποια θα είναι αυτή;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η ομάδα που θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και θα απολαύσει το μεγάλο έπαθλο φαγητού θα είναι η Κόκκινη.

Έκτακτο συμβούλιο του νησιού

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα καλέσει τους παίκτες των δυο ομάδων σε ένα έκτακτο συμβούλιο. Προβληματισμένος ο Τούρκος παραγωγός θα αναφέρει στους παίκτες πως: «Έχουμε ορισμένα προβλήματα κλοπών στο φετινό Survivor. Θέλουμε αυτό το σόου να είναι δίκαιο για όλους. Ορισμένοι από εσάς ήρθαν σε επαφή με ντόπιους και ζήτησαν από αυτούς φαγητό. Οπότε η απόφασή μας είναι δυστυχώς…».

Τα spoilers από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως ο Ατζούν, απόψε το βράδυ θα αλλάξει γι’ άλλη μια φορά τις ισορροπίες στο Survivor All Star καθώς θα ανακοινώσει την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα.