Το κλίμα στη Μπλε ομάδα παραμένει τεταμένο και κανείς δεν ξέρει πως θα καταλήξει η κατάσταση. Τα «μαγειρέματα», οι στρατηγικές και οι ψήφοι πρωταγωνιστούν στις μεταξύ τους συζητήσεις αλλά και τους καυγάδες. «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι κάηκε… Μαγειρέψανε τη ψηφοφορία…» θα πει ο Γιώργος Ασημακόπουλος κατά τη διάρκεια της προσωπικής του συνέντευξης του βράδυ της Τρίτης (04/004).
Από την άλλη, η Στέλλα και η Ρία νιώθουν απογοήτευση και ξεσπάνε. Οι δυο δυνατές παίκτριες του Survivor All Star θεωρούν ότι αδικούνται από τους συμπαίκτες τους.

Την ίδια ώρα, η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία βγήκε πρώτη στον τάκο, παραμένει εκνευρισμένη για το γεγονός πως είδε το όνομά της να βγαίνει από την κάλπη.

Η ομάδα που κερδίζει το τρίτο αγώνισμα ασυλίας

Κόκκινοι και Μπλε θα αγωνιστούν σε έναν ακόμα απαιτητικό στίβο μάχης. Το τρίτο αγώνισμα ασυλίας και η νίκη σε αυτό προϋποθέτει την καλή συνεργασία μεταξύ των παικτών. Ποια ομάδα θα έχει την καλύτερη απόδοση; Κόκκινοι ή Μπλε;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η ομάδα που θα καταφέρει να «ξεκλειδώσει» τον στίβο μάχης και να πάρει τη νίκη θα είναι η Κόκκινη. Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες της Μπλε ομάδας θα αναγκαστούν να πάνε στο Συμβούλιο του νησιού και να ψηφίσουν ένα ακόμη μέλος της ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση

Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρος Μαρτίκας και Νίκος Μπάρτζης είναι οι τρεις παίκτες οι οποίοι βρίσκονται στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Ποιος ή ποια θα «καλύψει» την τέταρτη θέση; Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση θα είναι η Ρία Κολοβού.

Η τελική επιβεβαίωση των spoilers θα γίνει φυσικά στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.